Ce piesă de mobilier te ajută să dai un plus de eleganță casei tale

piesa de mobilier care te ajută să dai un plus de eleganță casei tale

Atunci când ne ocupăm de decorarea locuinței trebuie să luăm în calcul o mulțime de detalii, care să ne ajute să facem cele mai bune alegeri. În plus, elementele pe care le cumpărăm trebuie să ofere căminului nostru și o notă de eleganță, dar să nu îl facă să pară rece și respingător.

Spațiul este elementul esențial de care ar trebui să ținem cont atunci când ne apucăm să cumpărăm mobila pentru locuința noastră. Un lucru foarte important și care nu trebuie să ne scape din vedere este valorificarea oricărui colțișor, mai ales dacă nu avem o locuință prea mare.

Ce piesă de mobilier te ajută să dai un plus de eleganță casei tale?

Piesa de mobilier care trebuie să se regăsească în orice locuință este consola. Dacă atunci când auzi acest cuvânt te gândești la o măsuță veche și foarte voluminoasă, trebuie să știi că modelele actuale sunt foarte practice. Pe lângă faptul că pot fi așezate cu ușurință pe hol sau în spațiile înguste, acestea sunt cele care te ajută să depozitezi diferite lucruri, având multiple întrebuințări. O consolă se poate transforma rapid într-o măsuță elegantă de machiaj, loc unde îți poți păstra în siguranță fardurile și produsele de make-up, dar poate ține și locul unui birou.

Prevăzute sau nu cu oglindă, consolele vor da un plus de eleganță locuinței tale, reușind să dea un plus de valoare oricărui spațiu.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva modele de console elegante și care se încadrează perfect în locuința ta.

Foto: Bonami.ro

Citește și:

Vrei mai mult spațiu în locuință? Alege o canapea extensibilă

Cum poți prepara o soluție care să îți dezinfecteze toaleta

Scapă de somnul nesănătos. 5 sfaturi pentru o noapte odihnitoare

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Home deco