Vrei mai mult spațiu în locuință? Alege o canapea extensibilă

Dacă spațiul nu este tocmai punctul forte al locuinței tale, automat trebuie să renunți la acele piese de mobilier voluminoase și care încarcă inutil orice încăpere. Pentru a te bucura de o locuință cât mai spațioasă, o canapea extensibilă reprezintă cea mai bună alegere.

Canapeaua extensibilă se potrivește în orice încăpere și te salvează în situațiile în care prietenii vor să rămână peste noapte la tine, dar nu dispui de un dormitor în plus. Dacă stai la bloc, mai mult ca sigur nu te poți bucura de un spațiu generos și este nevoie să găsești soluții pentru ca atmosfera din casă să nu devină apăsătoare și sufocantă. Canapeaua extensibilă ocupă puțin spațiu și se poate transforma rapid din locul în care te uiți la tv, în zilele de weekend, în spațiul perfect pentru odihna din timpul nopții.

Chiar dacă forma lor se poate modifica cu ușurință, acestea își păstrează în continuare eleganța și rafinamentul. În plus, alese în nuanța potrivită și având o formă care să se încadreze perfect în casa ta, ele pot reprezenta elementul de decor ce poate schimba total aspectul oricărei încăperi. O canapea extensibilă este la fel de rezistentă ca una clasică, dar și ușor de întreținut, multe dintre componente putând fi curățate fără prea multe bătăi de cap.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva idei de canapele extensibile, care se potrivesc în aproape orice încăpere.

Foto: Bonami

Citește și: 

Cum poți prepara o soluție care să îți dezinfecteze toaleta

Scapă de somnul nesănătos. 5 sfaturi pentru o noapte odihnitoare

Hygge, secretul danezilor fericiți. Cum poți aduce acest concept la tine în casă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Home deco