EXCLUSIV AVANTAJE: Care este tratamentul pentru COVID-19? Dr. Anatol Burlacioc: „Este o schemă dată de medicii din Franța”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

 

Florentina Mușat, redactor-șef revista Avantaje, l-a avut alături azi, 9 aprilie, pe domnul Dr. Anatol Burlacioc, medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, unul dintre medicii infectați cu coronavirus de la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan” din Suceava.

Medicul Anatol Burlacioc a experimentat primele simptome ale bolii pe 21 martie, iar analizele a reușit să le facă abia joi, 26 martie. Află ce tratament a primit, dar și ce tratament recomandă!

Care este tratamentul pentru COVID-19? Dr. Anatol Burlacioc: „Este o schemă dată de medicii din Franța”

„Tratamentul care mi-a fost livrat a constat într-un singur fel de pastile. Un altfel de tratament, din câte am înțeles, nu mai era disponibil în spital.

Iar pastilele mi-au fost livrate abia după două zile prin amabilitatea unei asistente. Pastilele erau CALETRA, un antiviral care este folosit în tratamentul SIDA.

(…) O schemă foarte bună de tratament, din ce am aflat și citit, este cu AZITROMICINĂ sau KLACID, deci un macrolid, asociat cu ZINC și cu acea clorochină, deci PLAQUENIL.

Aceasta este o schemă dată de medicii din Franța și care, se pare, combate toate aspectele și felurile în care atacă virusul organismul.

O dată prin aceste macrolide se pare că distruge celula infectată, (…) iar Plaquenilul se pare că ameliorează acea inflamație care apare în zona de schimb între vasul sangvin pulmonar și alveola pulmonară. Deci ameliorează simptomele respiratorii.”

Zincul ar avea apoi rol de adjuvant în rolul celorlalte două medicamente.

„Eu am luat acel CALETRA timp de două zile și jumătate. Mai mult nu am putut să iau pentru că pe toată perioada tratamentului am avut dureri de cap destul de importante și permanente, diaree apoasă, stare generală foarte proastă. (…) Acel tratament a făcut mai mult rău decât bine.”

Citește și: 

Dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, în direct la AVANTAJE. De ce nu poate fi testată populația în masă pentru coronavirus?

VIDEO EXCLUSIV AVANTAJE: Totul despre CORONAVIRUS LIVE cu dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase

SEMNAL DE ALARMĂ: Coronavirusul se transmite la 4.5 metri distanță și rămâne în aer 30 de minute

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate