Care este secretul unei siluete de invidiat? Medicul Andrei Laslău spune ce greșeli facem: „Cine zice că se menține fără nicio dietă, fără niciun efort, minte”

Medicul Andrei Laslău este unul dintre cei mai populari nutriționiști din România. Invitat în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, medicul a vorbit deschis despre cât de importantă este alimentația pentru a avea o siluetă de invidiat.

Deși are specializarea de chirurg generalist, Andrei Laslău susține că nu vrea să „taie în carne vie' și s-a „extras cumva din sistem', alegând nutriția. El este convins că nimeni nu se poate menține în formă fără niciun efort, mâncând oricând, orice și oricât.

Care este secretul unei siluete de invidiat?

„Cine zice că se menține fără nicio dietă, fără niciun efort, minte. Nu ai cum să mănânci de toate și să rămâi într-o formă de invidiat. Cred că dieta alimentară te ajută să slăbești, iar sportul, mersul la sală te ajută să arăți foarte bine.

E greu să scapi de reflexele din copilărie.  De-asta mulți dintre noi creștem direct deformați. Așa că, și dacă mâncăm chestii sănătoase, dar mai mult decât avem nevoie, tot ne îngrășăm', a explicat medicul Andrei Laslău, la Antena Stars.

Despre experiențele personale cu dietele, despre rolul alimentației în anumite boli grave, dar și despre familia sa, doctorul Andrei Laslău vorbește pe larg, sâmbătă, la Antena Stars.

Foto: Antena Stars

Mihaela Tudor

Citește și:

Virusul gripal face victime și în România! Ce trebuie să faci pentru a te proteja de gripă?

Cel mai bun remediu natural pentru vindecarea negilor! Este ieftin și eficient, iar rezultatele apar foarte repede

Ce medicamente nu ar trebui să iei în timpul unui zbor cu avionul? Îți pot pune viața în pericol!

38 de români au murit de rujeolă. Atenție! Iată calendarul vaccinurilor obligatorii

De ce nu este bine să mănânci mezeluri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate