Bugetul de nunta – organizeaza-l eficient

Foto, video si muzica
Le poti lua ca pachet, de la o firma specializata, sau separat.
Preturile pentru fotografii variaza intre 150 si 600 euro, cele pentru filmari intre 150 si 750 euro, iar pentru muzica intre 150 si 3.000 euro (in cazul in care vrei sa iti cante nume sonore din muzica romaneasca). Exista firme care ofera aceste servicii ca pachet si sigur vei fi in castig – atat ca bani, cat si ca timp de cautare.

PONT Poate ca intre prieteniii vostri vei gasi un fotograf amator, un cameraman sau un DJ. Asta te va scuti de o cheltuiala in plus sau macar vei plati mai putin. Vezi www.fotoplus.ro, www.superpetreceri.ro, www.imaginidigitale.ro.

Alegerea restaurantului
o poti face in functie de zona, recomandari si mai ales in functie de raportul calitate-pret pentru serviciile oferite. Aceste servicii includ in primul rand mancarea servita (trei-patru feluri) si optional bautura, tortul si muzica.
Meniurile fara bautura, tort si muzica au preturi intre 100 si 200 lei/persoana; meniurile care le includ pornesc de la 120 lei si pot ajunge pana la 100 euro/persoana.

PONT Exista restaurante care fac reduceri mari daca faci nunta duminica. De exemplu, un res-taurant care are meniul pentru sambata la pretul de 100 lei va percepe pentru acelasi meniu doar 90 lei daca nunta se face duminica.

Ar fi indicat sa cauti un restaurant care sa iti faca si tortul de nunta. Astfel, nu iti mai bati tu capul si cu inchirierea unei masini speciale pentru transportul lui la restaurant. Vezi www.salinunta.ro, www.miresimireasa.ro, www.nuntidebasm.ro.

Artificiile, baloanele si alte accesorii de nunta
sunt acele detalii fara de care nunta nu ar mai avea acelasi farmec. De obicei, accesoriile pentru nunta (baloane, huse scaune si aranjamente florale pentru mese) se asorteaza cu intregul decor din sala de nunta. Poti cumpara toate acestea sub forma de pachete ori le poti alege separat.

Pentru o nunta de 100 de persoane, un pachet care include huse si esarfe pentru scaune, inima din baloane, aranjamente florale pentru mese, aranjarea mesei mirilor si a nasilor si servete de masa asortate costa in jur de 1.200 lei.

PONT Poti cumpara aceste accesorii sau inchiria (in cazul huselor pentru scaune) direct de la cei care comercializeaza si vei economisi circa 50-60% din acest pret.

Pentru doua inimi din baloane legate de o verigheta la mijloc, cumparate de gata, vei plati 220 lei; pentru aceleasi produse, dar nefinalizate (adica ti se dau baloanele neumflate si va trebui sa le pui tu in forma de inima, conform instructiunilor din pachet), vei plati 100 lei.
Vezi www.ballons.ro, www.partycenter.ro, www.organizarievenimente.ro.

Luna de miere
O poti petrece sub forma unei vacante intr-un loc exotic sau a unui weekend prelungit la munte ori la mare dupa posibilitatile materiale.
O vacanta de sapte zile (ultra all inclusive) si transport cu avionul in Turcia te costa intre 500 si 1.000 de euro de persoana, pe cand un weekend la munte ajunge pana la 100-200 euro de persoana.

PONT Acum ai posibilitatea sa platesti si in rate vacanta mult dorita. Trebuie doar sa faci rezervarea la o agentie de voiaj si un imprumut pentru nevoi personale la o banca comerciala. Vezi www.marshal.ro, www.rezervare.ro, www.alibabatour.ro

Alege o agentie full service
Exista in Romania o multime de agentii care iti ofera servicii complete pentru o nunta de vis. Tot ce ai tu de facut este sa ii spui wedding planner-ului ceea ce vrei, iar el se va ocupa de toate pregatirile si cumparaturile.

Pretul unei nunti de 100 de persoane organizata de o agentie specializata incepe de la 2.000 euro si poate ajunge pana la 10.000 euro. Comisionul agentiei este de 10% din valoarea totala.

– Agentia Bon Mariage – www.nunti.ro
– Casa Cochet – www.casacochet.ro
– Agentia Cochet Groupe – www.cochet-groupe.ro

Text: Mirela Nita

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Decoratiuni