Brioșe cu coacăze negre, lămâie și ciocolată

Brioșe cu coacăze negre, lămâie și ciocolată

12 bucăți gata în 45 minute, 300 calorii per porție, 13 g grăsimi, 40 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării brioșelor

150 g zahăr tos

250 g făină cu factor de creștere

1 linguriță praf de copt

100 g unt topit

1 ou bătut

300 ml lapte bătut

1 linguriță esență de vanilie

Zeama și coaja răzuită de la 1 lămâie

200 g ciocolată albă

180 g coacăze negre

Cum prepari brioșele cu coacăze negre

1 Încinge cuptorul la semnul 6/180 °C. Unge cu unt și tapetează cu hârtie o formă specială de copt brioșe.

2 Combină zahărul tos, făina și praful de copt, apoi adaugă untul, oul, laptele bătut, esența de vanilie, zeama și coaja de lămâie. Amestecă și apoi încorporează 150 g ciocolată ruptă și coacăzele. Toarnă compoziția în formele pregătite și dă la cuptor 20-25 min, până când se rumenesc și devin elastice.

3 Într-un bol mic topește la microunde ciocolata rămasă și stropește brioșele.

Dacă și ție îți plac brioșele, încearcă și aceste rețete de brioşe cu dulceaţă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Dulciuri