Astre: Tendintele lunii iunie 2009

Astre: Tendintele lunii iunie 2009

Conjunctia Jupiter-Neptun – desi aspectul exact s-a format pe 27 mai, conjunctia ramane intr-o marja de toleranta stransa (la 26˚-27˚ Varsator), deci foarte activa.

Este de asteptat ca in primele doua decade (mai ales in cea de-a doua si cu un maximum in jur de 17-18 iunie), trigonul cu Soarele din Gemeni sa-i puna in valoare potentialul pozitiv: mobilizare in vederea realizarii unui scop laudabil, inspiratie, entuziasm, generozitate si sansa, in special pentru Varsatori, Balante si, poate, Gemeni (Gemenii sunt supusi in iunie unor influente multiple si contradictorii).

De fapt, oricare dintre noi poate fi favorizat intr-un sector sau altul al vietii. In ultima decada, conjunctia nu mai beneficiaza de sprijinul Soarelui si incepe treptat sa intre in conflict cu Marte din Taur. Aversiunea martiana (care se perpetueaza pana pe 12 iulie) ii catalizeaza latura negativa: exagerare, surescitare, impulsivitate, hazardare, dezordine, fanatism, ambalare pentru idei eronate sau sperante false, atragerea in acti­­uni dubioase etc. Riscul financiar ramane crescut. Prudenta pentru toata lumea, dar mai ales pentru Varsatori, Tauri, Lei si Scorpioni.

Trigoanele Marte-Pluto si Marte-Saturn – se perfecteaza, primul pe 4 si al doilea pe 22 iunie, iar influenta lor conjugata sau succesiva acopera toata luna. Sunt aspecte care cresc motivatia, perseverenta, rezistenta, hotararea, vointa. Aduc spirit de organizare, actiuni bine coordonate, masuri ferme, poate chiar dure, dar necesare.

La nivel macro, vizeaza mai ales sectorul politic, militar, industrial, sportiv. La nivel personal, Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt principalii beneficiari, dar cu totii ne putem simti mai decisi sa rezolvam anumite probleme dintr-un domeniu sau altul al vietii.

Careul Soare-Saturn – aspectul exact se formeaza pe 5 iunie, cu influenta asupra primei decade. Efecte: la nivel macro, aspectul poate fi critic pentru cei aflati in functii inalte. Ameninta cu pierderea puterii sau a prestigiului, ghinioane, fatalitate, boala, poate chiar moarte.

La nivel personal, inclina catre indoiala, pesimism, inhibitii, sentimente de vinovatie, blocaj, restrictionare, dezaprobare etc. Inconvenientele pot fi depasite doar prin efort, rabdare, realism si o buna organizare. Indaratnicia si rigiditatea trebuie evitate. Atentie in special pentru Gemeni, Fecioare, Pesti si Sagetatori.

Careul Soare-Uranus– aspectul exact se formeaza pe 17 iunie, cu influenta asupra decadei a doua. Efecte: aduce o nevoie acuta de „spargere“ a rutinei, de actiune, nou, experiment, independenta. Aspectul elibereaza multa energie turbulenta, e bulversant, da reactii subite si impulsive, iar evenimentele pe care le genereaza sunt bruste si neasteptate. Prudenta, indeosebi pentru cei aflati in zodiile Gemeni, Pesti, Fecioara si Sagetator, cu o atentionare speciala pentru cei nascuti in ultima decada a zodiei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania