Astre: tendintele lunii iulie 2009

Astre: tendintele lunii iulie 2009

zodiacCele mai semnificative configuratii astrale
Conjunctia Jupiter-Neptun – conjunctia exacta se formeaza pe 10 iulie si e a doua dintr-o serie de trei. Influenta acopera perioada martie 2009 – ianuarie 2010, dar luna asta e mai accentuata. In perioada 1-12 iulie, conjunctia tinde sa se manifeste preponderent negativ, din cauza aspectelor stresante primite de la Venus si Marte. In rest, in­flu­en­ta e mixta. Neptun patroneaza inspiratia, idealul, compasiunea si ro­man­tismul, dar si confuzia, deziluzia, ratacirea, dependenta, frauda.

Jupiter guverneaza entuziasmul, expansiunea, convingerile, cultura si orizonturile largi, dar exagereaza, amplifica, inclina la aroganta si risc. Pozitiv, conjunctia uneste trasaturile bune ale celor doua planete si poate adu­ce sansa, expansiune si innoire. Negativ, Jupiter poate amplifica de­fec­tele neptuniene, cu consecinte precum: haos, deruta, fanatism, utopie si ruina, actiuni nesocotite, neplaceri cauzate de inselatorie, minciuna, escrocherie. Atentie marita (cu precadere in prima parte a lunii!) pentru toata lumea, dar mai ales pentru Varsatori, apoi pentru Tauri, Lei si Scorpioni.

Careul Marte-Jupiter si careul Marte-Neptun – ambele aspecte se perfecteaza pe 6 iulie si actioneaza sinergic, cu efect intre 1 si 12 iulie.

  •  Careul Marte-Jupiter aduce energie si inclina la turbulenta, exagerare, risipa, risc, conflicte sau accidente cauzate de viteza si imprudenta. Medical, este legat de hipertensiune, con­­­gestii, abcese, hemoragii.
  •  Careul Marte-Neptun exa­cerbeaza emotiile, predispune la acte irationale, fanatism si violenta, la accidente cauzate de neatentie, la arsuri cu abur, fluide fier­binti sau agenti infla­ma­bili. Medical, este legat de infectii si intoxicatii. Ambele aspecte predispun la paguba. Prudenta pentru toata lumea, dar mai ales pentru Tauri si Var­­­satori, Lei si Scorpioni.

Careul Venus-Jupiter si careul Venus-Neptun – se perfecteaza, primul pe 2 si al doilea pe 1 iulie, actioneaza concomitent si se potenteaza reciproc, cu efect intre 25 iunie si 5 iulie. Accentueaza interesul pentru dragoste si distractii, in- sa pot avea influente regretabile asu­­­pra relatiilor, banilor, frumusetii.

  •  Careul Venus-Jupiter inclina ca­­tre risipa, neglijenta si excese legate de placeri: sex, podoabe, delicatese (este un careu care… ingrasa!).
  •  Careul Venus-Neptun este foarte romantic, dar tinde catre complicatii, situatii echivoce, legaturi nocive sau imorale, santaj sentimental, minciuna, tradare, ademenire. Atentie in primul rand pentru Tauri, Varsatori, Scorpioni si Lei, apoi pentru celelalte zodii.

Citeste aici si Horoscopul lunii IULIE 2009.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania