Analiza Grafologica: relatiile de cuplu

4. Nivelul de energie
Am vorbit despre nivelul de energie si in articolul trecut, dar acum vom discuta din alt punct de vedere: al energiei sexuale.

Energia fizica se vede in literele j, y si g, prin bucle puternice si adanci, ca in scrisul Danielei (37 de ani) si al Catalinei (24 de ani). Observati cat de adanci sunt literele g si j la cele doua.

Adancimea literelor este legata direct de nevoia de activitate fizica, in acest caz, de energia sexuala. Am sa va las pe voi sa va imaginati ce inseamna acest lucru… Si pentru ca tot veni vorba de imaginatie, vreau sa precizez un lucru. Cu cat literele g si j sunt mai „umflate“ (in special la Catalina), cu atat este prezenta mai multa imaginatie in acest domeniu. Acest lucru se traduce in nevoia de diversitate in viata sexuala. Persoanele cu aceste trasaturi trebuie sa fie foarte atente la nevoile lor de diversitate, pentru ca au tendinta sa schimbe foarte des partenerii, din cauza plictiselii acumulate.

Toate persoanele cu dinamica sexuala crescuta au, in general, foarte multa energie si nevoie de activitate fizica. Pe langa activitatea sexuala, ele trebuie sa fie atente la nevoia lor de miscare, de exercitiu fizic. Multe dintre aceste persoane adora calatoriile si lucrurile noi, chiar provocatoare.

Multi barbati viseaza sa intalneasca astfel de femei. Visul lor, insa, poate deveni foarte repede o problema daca vor sa aiba o relatie de durata. Cei mai multi barbati viseaza, insa putini pot face fata unei astfel de relatii!

Daniela, 37 de aniCatalina, 24 de ani

 

Afla pe cine iubesti!
Uita-te repede pe scrisul partenerului tau. Sunteti compatibili? Daca ies scantei acum (pozitive sau negative), cat vor mai dura? Sugestia mea este sa va descoperiti personalitatea unul altuia si sa va bucurati de aceste descoperiri cat puteti de mult!

 

 

 

Ionut Ciurea e un tanar antreprenor, trainer si autor. Se afla printre primii promotori in Romania ai sistemelor de dezvoltare personala si profesionala, printre care NLP si Analiza Grafologica. Conduce compania intelliBiz Solutions, prin care ofera con­sul­tan­ta in marketing, Analiza Grafologica pentru HR, Management si training pentru or­ga­ni­za­tii. Pentru detalii, www.ionut-ciurea.com si www.empower.ro.

 

 

 

Ionut ciurea; foto: Shutterstock
 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Psihologie