Aloo gobi saag cu cartofi, conopida si spanac

Aloo gobi saag cu cartofi, conopida si spanac

Aloo gobi saag
Fierbe 500 g cartofi, curatati de coaja si taiati cuburi de 2 cm, in apa cu sare 8-10 minute, pana cand se patrund. In ultimele 5 minute, adauga 500 g conopida desfacuta in buchete mici. Scurge de apa. Intre timp, unge un vas cu ulei si prajeste 5 minute 1 ceapa, tocata marunt, cateva fire de patrunjel, tocat, si 1 lingurita fenicul, zdrobit.

Adauga apoi 2 catei de usturoi, zdrobiti, si 1⁄2 lingurita turmeric si amesteca 1 minut. Adauga 400 g spanac si tine pe foc inca 5 minute, pana cand se inmoaie.

Adauga cartofii si conopida si prajeste 3-4 minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate in stil oriental