Alege sa fii sanatos

Alege sa fii sanatos

sanatateFlorentina Opris, realizatoarea emisiunii de la PrimaTV, "Sport, Dieta si o Vedeta", pe care o poti vedea in fiecare duminica de la ora 9:00, a lansat Campania "Alege sa fii sanatos". Scopul acestei campanii este de a determina populatia sa adopte un stil de viata sanatos, care sa includa o alimentatie echilibrata, combinata cu exercitii fizice constante si relaxare in natura, toate avand la baza sfatul specialistilor in nutritie, sport, terapii alternative.

In ceea ce priveste alimentatia, Florentina va lansa impreuna cu Sano Vita un mix de seminte, alune, migdale si fructe uscate, pentru elevi si studenti in special, care le va asigura necesarul de substante nutritive de care organismul are nevoie in perioada de crestere si invatare, ca o alternativa la consumul exagerat de dulciuri.

Sanatatea nu este un cont inepuizabil intr-o banca sigura. Daca nu investesti in ea, secatuieste repede si iremediabil.

Pentru a facilita efectuarea de exercitii fizice constante in aer liber, Florentina a propus autoritatilor crearea in parcurile din Romania a unui mini traseu de sport intr-un cadru delimitat, care sa nu deranjeze celelalte activitati din parc.

In cadrul conferintei de presa prilejuita de lansarea campaniei, Florentina Opris a identificat opt directii de baza pentru un stil de viata sanatos, care sa previna rata uriasa a dezechilibrelor metabolice, sursa multor boli si afectiuni. Toate aceste directii se regasesc in piramida celor 8 reguli de aur esentiale in mentinerea sanatatii.

sanatateHidratarea, pe care foarte multe persoane o neglijeaza, este foarte importanta pentru reactiile care au loc in organism, pentru aspectul pielii, in procesul de slabire. Un consum de minim 2 litri de apa pe zi (preferabil apa plata, cu continut redus de sodiu) ajuta la detoxifierea organismului si la mentinerea echilibrului metabolic.

Fitoterapia ocupa un loc important in adoptarea unui stil de viata sanatos, la fel si celelalte terapii alternative, cu conditia sa fie urmate la indicatia unui specialist avizat.Un prim pas in demararea campaniei s-a facut prin lansarea concursului "Slabeste sanatos".

La invitatia revistei Avantaje, mai multe cititoare s-au inscris la concurs, patru dintre ele ajungand in finala.

Pentru a avea rezultate bune pe parcursul celor 3 luni, ele vor incepe prin a-si face analizele medicale la Centrul Sanador, vor face miscare impreuna cu Florentina la sala de sport, vor avea parte de tratamente corporale la Centrele Silhouette, iar la finele acestui concurs vor primi premii de la Zepter (vase de gatit), lenjerie de corp de la Triumph, un weekend de relaxare la Ana Aslan Health SPA si un week-end intr-o capitala europeana, oferit de Europa Travel si Blue Air. Puteti urmari evolutia fetelor in emisiunile Florentinei, pe site-urile www.florentina.ro si www.alegesafiisanatos.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sport si sanatate