Aerul – Elementul comunicativ din astrologia vestica

Aerul – Elementul comunicativ din astrologia vestica


Aerul este al patrulea element care influenteaza zodiile din Horoscopul European, alaturi de Pamant, Foc si Apa. Zodiile guvernate de Aer sunt Balanta, Gemeni si Varsatori iar influentele asupra acestor zodii tin de inteligenta, comunicare si o pricepere deosebita in relatiile sociale.

Cei guvernati de Aer sunt extrem de rationali si isi folosesc acest atu pentru a da un sens clar vietii lor. De multe ori, aceste persoane pot parea detasate, distante sau chiar reci, si cateodata privesc anumite situatiii dintr-o perspectiva logica si mai putin emotionala.

Pe de alta parte, persoanele dominate de Aer sunt deosebit de flexibile si pot privi viata din mai multe unghiuri. Sunt foarte comunicativi si se pot descurca destul de bine ca oratori, jurnalisti sau actori.
 
Cei nascuti in zodia Balantei, a Gemenilor si a Varsatorului au mereu cele mai bune idei si pot oferi un rationament corect in orice problema, atunci cand li se cere. Dupa cum se stie, insa, este o cale destul de lunga de la idee la punerea in practica a acesteia si, de multe ori, se intampla ca cei influentati de Aer sa se piarda undeva pe drum.

Desi aceste persoane sunt atrase de oameni, ele ajung sa priveasca un grup in ansamblu si mai putin ca indivizi separati. Sunt cei care au o judecata mereu obiectiva si pot fi considerati adevarate magazii de date insa, fiind de multe ori detasati emotional, sunt orientati spre relatii preponderent rationale.

Influente

Aer – Pamant

Combinatia Pamant – Aer functioneaza bine atunci cand Aerul reuseste sa ridice Pamantul la inaltimi, prin idei corecte bazate pe un mod de gandire liber. Pe de alta parte, Pamantul reuseste sa-i ofere Aerului o conexiune intre minte si corp si il poate impinge pe acesta de la spate in valorificarea ideilor pe care le are.

Aer – Foc

Daca Focul este un element impulsiv, nestapanit, iar Aerul este un element care ofera ratiune si comunicare, combinatia lor poate fi una deosebit de dinamica. Aerul are rolul de a tempera putin Focul, de a-i oferi un suport logic pentru increderea lui si de a-l conduce intr-un mod mult mai ordonat spre succes. Focul reuseste sa imprime un scop Aerului si il ajuta intr-un mod constructiv sa valorifice volumul de informatii pe care acesta il detine.

Aer – Aer

Conexiunea se produce aici la nivelul ideilor iar gandirea aceasta rationala adusa impreuna poate da nastere unor judecati valoroase care vor servi ca punct de plecare sau ca metoda de lucru in drumul spre succes. In aceasta combinatie, toate problemele cu componenta emotionala sunt privite la rece iar solutiile gasite vor fi rezolvari corecte si valabile.

Aer – Apa

Cele doua elemente se contrabalanseaza reciproc, Apa oferind un plan emotional Aerului iar Aerul raspunzand cu un aport rational in cadrul acestei relatii. Sub influenta Apei, Aerul va privi lumea si cu sufletul, nu doar cu mintea, si va deveni mai apropiat de valori traditionale ca familia si casa. Aerul poate ridica Apa la un alt nivel, oferindu-i un curs mai logic prin ratiune.
 

Citeste mai multe despre celelalte elemente aici: Pamant, Apa, Foc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania