Adevărul despre semințele prăjite de floarea soarelui! Ce se întâmplă dacă mănânci semințe des

semințe

Efectele consumului de semințe prăjite de floarea soarelui: ce se întâmplă în organismul tău atunci când le mănânci. Când devin semințele toxice.

Semințele de floarea soarelui sunt extrem de populare în rândul romanilor. Potrivit unorr statistici, românii consumă anual peste 15.000 de tone de semințe și sunt pe locul doi în lume la acest capitol, după spanioli.

România stă bine și la producția de semințe de floarea soarelui: anual se fac peste două milioane de tone, adică un sfert din cantitatea produsă în întreagă Uniune Europeană.

Puțini știu însă ce efecte toxice poate avea consumul de semințe prăjite de floarea soarelui.

Semințe prăjite de floarea soarelui: când devin semințele toxice

Modalitatea preferată a românilor de preparare a semințelor de floarea soarelui este prăjirea și sărarea lor. Însă putini știu că tocmai acest lucru face că semințele să devina toxice.

Află aici ce pericol neștiut stă în semințele prăjite de floarea soarelui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate