9 lucruri pe care bărbații le detestă la femei

Când ne îndrăgostim, facem tot ce ține de noi să ne impresionăm partenerul. Ne informăm, întrebăm în stânga și-n dreapta, dăm peste cap internetul sau, în cel mai fericit caz, ne bazăm pe experiențele noastre anterioare ca să dăm bine în fața celui ales. Este foarte important să știm ce trebuie să facem, dar la fel de important este să știm ce trebuie să NU facem sub nicio formă în fața bărbatului iubit.

Din acest motiv, ne-am decis să-ți dăm o mână de ajutor și să-ți aducem la cunoștință o listă de lucruri pe care bărbații le detestă la femei. Ține cont de ele și peste ani dacă vrei să-l ai toată viața lângă tine.

  1. Prea mult machiaj

Bărbații nu găsesc deloc atrăgător excesul de machiaj. În schimb, preferă femeile simple și naturale. Așa că încearcă să nu-ți modifici prea mult fizionomia prin machiaj, ci doar să-ți pui discret în valoare frumusețea.

2. O igienă personală precară

igiena corporală trebuie tratată cu seriozitate. Neglijarea igienei nu te va ajuta deloc să seduci sexul opus. Să-l îndepărtezi, da. Bărbații adoră femeile care acordă o atenție crescută igienei corporale.

3. Aroganța

Multe femei uită, adesea, că între mândrie și aroganță este o diferență uriașă. Tu încearcă să nu amesteci lucrurile. Sigur că trebuie să fii mândră de realizările tale, dar nu le duce la nivelul aroganței.

4. Incapacitatea de a purta o conversație

Bărbații adoră femeile care știu să poarte o conversație interesantă. Nu, discuțiile despre condițiile meteo nu intră în categoria discuțiilor interesante. Dacă știi că ai minusuri la acest capitol, fă-ți o prioritate din a citi. Orice. Știri, articole sau cărți de psihologie sau de astrologie sau, pur și simplu, uită-te la câteva filme. Acestea te vor ajuta să porți o conversație cel puțin decentă. Nu uita, de asemenea, nici faptul că vorba lungă e sărăcia omului. Încearcă să nu-l plictisești cu vorbăria.

5. Critica la adresa foștilor tăi parteneri

În general, bărbaților nu le place ca femeile să vorbească despre foștii lor parteneri de viață. Acest tip de conversație este un semn pentru el că l-ai putea compara cu fostul sau că fostul este încă în gândurile tale. Nu este o soluție nici să-l critici pe fostul. Asta indică faptul că acest prost obicei al criticii neconstructive face parte din tine, iar acesta este un defect major.

6. Obiceiul de a dramatiza

Obișnuiești să faci o dramă din orice și să aduci vorba tot timpul despre această pseudo-dramă? Bărbații găsesc foarte obositoare și agasantă această trăsătură a femeilor. Dramatizarea vine la pachet cu o ambianță plină de energie negativă, iar asta nu are cum să placă nimănui. Orice bărbat vrea să fie cu o femeie care îl face să uite de griji și în prezență căreia să simtă maximum de confort. Așa că, dacă ești genul de femeie care face din țânțar armăsar și vrei să-ți păstrezi bărbatul lângă tine, încetează să-ți cauți dramele. Ele nu există. cele mai multe dintre ele sunt închipuite.

7. Exigența dusă la extrem

Exigența îți știrbește din feminitate și nu vrei asta, nu-i așa? Sigur, atunci când ești într-o relație, este normal ca jumătatea ta să fie atentă la nevoile tale. Dar nu trebuie să faci un capăt de țară atunci când nu-ți îndeplinește o dorință sau o cerere. Cu siguranță are un alt motiv decât acela că a vrut să te rănească. Amintește-i că ai nevoie de un lucru fără să te enervezi, fără să țipi, pe un ton calm și normal.

8. Incapacitatea de a-l asculta
Abilitatea de a ști să asculți este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate calități la o femeie. În primul rând, asta dovedește respect față de cel care are nevoie să fie ascultat. Și, după cum bine știi, o relație trainică se bazează nu doar pe iubire, ci și pe respect.
9. Un caracter urât

Niciunui bărbat nu-i place o femeie care își pierde cumpătul în situații dificile și începe să țipe. În situațiile critice, este recomandat să încerci să rămâi calmă și să cauți soluții. Sigur că toți avem defecte, și noi, femeile, și bărbații. Important este să fim conștienți de aceste defecte și să încercăm dacă nu să le corectăm, cel puțin să le îmbunătățim.

Citeste si

Secretul unei relații de lungă durată. Un singur detaliu poate face diferența

Folosești nume de alint în relația de cuplu? Iată ce spune acest lucru despre tine

4 gesturi romantice care pot ascunde un partener toxic

Sursa: www.santeplusmag.com

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie