Folosești nume de alint în relația de cuplu? Iată ce spune acest lucru despre tine

Atunci când iubesc, oamenii sunt tot timpul în căutarea celor mai interesante modalități prin care să dovedească partenerului cât de intense sunt sentimentele lor. Numele de alint sunt cea mai simplă cale prin care partenerii își pot manifesta afecțiunea, iar aici creativitatea este cuvântul de bază.

În fiecare relație există anumite etape pe care cei doi parteneri trebuie să le depășească. Astfel, dacă la început sunt ușor rezervați, pe măsură ce povestea de iubire avansează, partenerii ajung să se adreseze unul altuia folosind nume de alint și doar într-un cadru oficial își folosesc numele reale. Dacă și tu folosești nume de alint în relația de cuplu, cercetătorii vin cu vești bune. Iată ce spune acest lucru despre tine.

Folosești nume de alint în relația de cuplu? Iată ce spune acest lucru despre tine

Folosirea numelor de alint, în special a celor inspirate din lumea animalelor, este un lucru care ar putea face ca relația de cuplu să devină mult mai puternică. Studiile spun că cei care fac acest lucru se înțeleg mult mai bine cu partenerul de viață și asta pentru că se pune foarte mult accentul pe intimitate și pe legăturile emoționale.

“În circumstanțele potrivite, folosirea numelor animalelor de companie nu este doar un mod drăguț de a atrage atenția partenerului, ci este și un semn că vă simțiți confortabil în prezența lui și puteți folosi un limbaj specific îndrăgostiților.”, sunt de părere specialiștii, potrivit independent.co.uk.

Un alt studiu realizat în anul 1993 a arătat că în cadrul cuplurilor căsătorite, cei care folosesc numele animalelor de companie atunci când vorbesc cu partenerul de viață sunt mult mai fericiți, comparativ cu cei care nu fac acest lucru.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce ascund culorile alimentelor?

4 gesturi romantice care pot ascunde un partener toxic

Ai trecut recent printr-o despărțire? Uite ce trebuie să faci pentru ca problemele din cuplu să nu îți afecteze munca

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii