6 semne care îți arată că partenerul te înșală prin intermediul rețelelor sociale

6 semne care îți arată că partenerul te înșeală prin intermediul rețelelor sociale

Conceptul de infidelitate și-a modificat destul de mult înțelesul în ultima perioadă, asta și ca urmare a progreselor tehnologice.

Dacă în trecut a-ți înșela partenerul însemna a avea o relație fizică cu o altă persoană, acum infidelitatea se manifestă în principal prin intermediul rețelelor sociale. Foarte multe persoane sunt atrase de oameni pe care îi cunosc pe internet. Astfel, încep conversații nevinovate, care ajung să se transforme în relații amoroase. Mai mult, există aplicații care încurajează dezvoltarea relațiilor virtuale, lucru care face ca numărul cazurilor în care partnerii sunt infideli să fie într-o continuă creștere. Sexologul Gabriela Marin a identificat 6 semne care arată că partenerul de viață ar putea avea o relație în mediul online.

6 semne care îți arată că partenerul te înșală prin intermediul rețelelor sociale

1.  Este preocupat de conversațiile virtuale, dar niciodată nu menționează despre ce e vorba

Folosirea excesivă a telefonului se poate transforma în principalul motiv de ceartă într-o relație. Atunci când unul dintre parteneri își petrecere o bună parte a timpului pe telefonul mobil, celălalt partener se simte exclus și astfel pot să apară conflictele. În plus, atunci când partenerul zâmbește în momentul în care primește un mesaj, dar nu dorește să vorbească despre conținutul acestuia, acesta poate fi un semn al infidelității.

2. Primește mesaje mereu, în special noaptea

Mesajele primite în toiul nopții pot semnala existența unei alte persoane în viața partenerului de cuplu.

3. Partenerul stă pe Facebook noaptea, însă se ascunde atunci te trezești

Dacă partenerul tău obișnuiește să își petreacă nopțile stând pe Facebook și își ascunde telefonul atunci când te trezești, acest lucru trădează o eventuală aventură. Ar trebui să te întrebi de ce nu își dorește ca tu să vezi ce face în mediul online.

4. Este foarte posesiv atunci când vine vorba de telefon sau tabletă

Dacă are telefonul parolat sau refuză să îți ofere telefonul lui, mai mult ca sigur are ceva de ascuns. Posesivitatea legată de telefonul mobil sau de tabletă poate însemna o legătură amoroasă cu o altă persoană.

5.  Există persoane care îi comentează pe profilul de Facebook și pe care tu nu le cunoști

Faptul că are prieteni sau colegi de serviciu pe care nu îi cunoști nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, atunci când o persoană se sex opus este foarte insistentă și își manifestă frecvent aprecierea pentru partenerul de viață, acest lucru te poate pune pe gânduri.

6. Este deranjat atunci când i se reproșează că petrece foarte mult timp pe telefonul mobil și are tendința să te acuze de comportament neadecvat

Dacă partenerul refuză să accepte că petrece prea mult timp pe telefonul mobil și încearcă să te acuze că tu ai fi vinovată de problemele din cuplu, există posibilitate ca el să își fi pierdut interesul pentru relația voastră. Această atitudine poate trăda faptul că ascunde ceva.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Ce este maturitatea sexuală

Despre provocări și bune maniere

Ce înseamnă, de fapt, Dăruind vei dobândi'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex