EXCLUSIV AVANTAJE Cristina Călugăru ne învață să atragem succesul în viața noastră. Tehnicile care ne ajută să ne transformăm visurile în realitate

Cristina Călugăru ne învață să atragem succesul în viața noastră (1)

Cristina Călugăru ne învață să atragem succesul în viața noastră

Uneori, pasiunile purtate în suflet se transformă într-un drum de viață, iar curajul de a-ți urma visurile spune povestea împlinirii tale. Povestea Cristinei Călugăru este cea a unicității feminine şi a iubirii pentru diferenţe, un amestec de eleganță relaxată şi demnitate a unei cariere strălucite.

Cristina, coperta Avantaje a fost în planurile pe care ți le-ai făcut la începutul anului?

În viața mea nimic nu a fost întâmplător, spun asta deoarece am învățat să îmi transpun în realitate dorințele. Dacă vă întrebați cum se poate asta – e simplu, o să vă dezvălui unul din secretele mele: aplic tehnicile Sistemului Silva (Silva Ultra Mind) și îmi exersez și dezvolt abilitățile mentale.

Același lucru s-a întâmplat și cu apariția pe coperta Avantaje. Mi-am dorit să bifez această experiență pe lista mea de reușite și sunt foarte mândră de asta.

Pentru mine, 2018 a venit încărcat cu schimbări majore: am schimbat jobul, mi-am susținut disertația în Managementul Resurselor Umane la SNSPA, am fost cerută în căsătorie, am avut câteva colaborări și proiecte pe partea de HR în unele publicații. Apariția pe coperta Avantaje în acest an a fost o încununare a tot ce s-a întâmplat până acum, aceasta coincide cu luna în care devin mireasă. Sunt profund recunoscătoare pentru asta.

Ce-și mai dorește o femeie frumoasă care are deja o carieră de succes?

Am convingerea că sunt norocoasă și viața îmi dă dreptate! Dacă ați ști câtă energie stă dincolo de cuvinte… Totul ține de tiparul mental cu care ești obișnuit în viața ta. Înlocuiesc convingerile limitative cu altele pozitive care-mi dau putere și mă fac să privesc viața cu alți ochi, astfel totul devine posibil.

În plan profesional, am în derulare câteva proiecte de business, pe lângă profesia de HR Manager pe care o dețin, în restul timpului creionez un proiect al meu care va prinde aripi foarte curând. În plan personal, ar fi apariția unui copil, dar pe acesta îl vom lăsa în mâinile lui Dumnezeu, este o dorință, sperăm noi, realizabilă cât mai curând.

Ai studiat Jurnalismul. Care e cea mai grea întrebare cu care te-ar putea surprinde un reporter?

Ha, ha, ha! Cea mai grea întrebare ar fi aceasta: De ce te temi cel mai tare? Am o singură temere, aceea că nu îmi va fi suficient timpul să mă bucur de viața frumoasă pe care o trăiesc, mi-aș dori să trăiesc mult, foarte mult!

Nu te-au speriat noile începuturi? Ai schimbat profilul profesional jonglând cu resursele umane din industria alimentară în industria textilă. A fost o provocare?

Sunt un profesionist și încerc pe cât posibil să iau decizii corecte. Sunt o persoană echilibrată și consecventă, nu îmi sunt confortabile schimbările, dar pot să vă asigur că atunci când hotărăsc să schimb ceva în viața mea, o fac cu multă asumare și determinare și este o decizie ireversibilă.

Desigur, au fost câteva necunoscute deoarece industria alimentară este foarte diferită de cea textilă, veneam dintr-un mediu în care eram înconjurată de ingineri și tehnicieni, am trecut acum spre partea artistică, design, inovație, creativitate. Cultura organizațională este alta, oamenii cu care lucrez sunt alții, suntem un colectiv tânăr și frumos, m-am alăturat cu brațele deschise echipei și sunt într-un proces continuu de învățare.

A fost cu siguranță o provocare pe care am îmbrățișat-o fără să privesc înapoi, m-am regăsit și am conștientizat că pot mai mult.

Ne-ai povestit că ai lucrat de foarte tânără. La 19 ani erai deja angajată într-o mare companie cu profil alimentar. Ce-ai pierdut pe parcurs? Ce-ai sacrificat?

Nu știam ce presupune munca de HR, nici ce responsabilități urmau să apară în momentul în care am îmbrățișat această poziție, nu am avut ajutor din partea colegilor deoarece eram foarte tânără și nu au crezut în succesul meu. Singurul care a crezut în mine a fost șeful meu, cel căruia îi sunt profund recunoscătoare, cel care m-a format, cel de la care „am furat' tehnicile de leadership și cel care m-a învățat și ambiționat să devin ceea ce sunt astăzi.

Cristina Călugăru ne învață să atragem succesul în viața noastră

Nu am făcut sacrificii majore, am fost doar foarte disciplinată și consecventă în tot acest parcurs. Nu a fost deloc ușor, este adevărat, dar am avut întotdeauna imboldul necesar pentru a merge mai departe. Nu îl văd neapărat ca pe un sacrificiu, dar au fost multe sâmbete și duminici în care am învățat, eram permanent înscrisă la diverse cursuri de specializare, într-o permanentă luptă pentru o continuă dezvoltare.

Am împletit frumos viața de adolescent cu munca asta pentru că am știut când trebuie să muncesc și când să mă distrez, eu merg pe un principiu foarte strict în viață: când faci un lucru, e bine să fii acolo 100%, pentru un randament satisfăcător.

În ceea ce privește viața personală, familia mea m-a susținut întotdeauna, m-au apreciat pentru că am fost independentă, deși nu aveam neapărat nevoie de asta, sunt născută și crescută în București, am un frate mai mare cu 11 ani care m-a răsfățat din plin, am fost un copil tare iubit și părinții mei au făcut tot ce le-a stat în puteri ca eu să nu duc lipsă de nimic, investind foarte mult în mine.

Ulterior, iubitul meu, cel care îmi devine soț luna aceasta, m-a ajutat enorm și mi-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie pentru a deveni o femeie de succes. De altfel, el este cel cu care mă sfătuiesc în permanență și cel care îmi oferă întotdeauna alternative sau găsește rapid soluții eficiente. Sunt binecuvântată și îl apreciez enorm. Eu mulțumesc zilnic pentru ceea ce am.

În ce crezi? În astrologie, în chiromanție, în numerologie, în spiritism?

Cred doar în Dumnezeu! Sunt convinsă că destinul are rolul lui în viață, dar am certitudinea că oamenii își creează propriile vieți, oamenii au capacitatea de a schimba evenimente, lucruri și situații doar apelând la puterea minții.

Folosește-ți puterea interioară, fii deasupra destinului tău! Viaţa nu este doar bucurie şi plăcere, ci înseamnă şi lecţii învăţate în urma experienţelor dureroase. Conştientizez că am trecut prin toate până acum şi la fel voi face şi de-acum încolo.

Ce nu știu femeile din România?

Femeile nu știu să se iubească suficient! Nu sunt conștiente de puterea pe care o dețin asupra vieții lor! Iubește-te și lumea îți va răspunde cu iubire!

Citeste si

EXCLUSIV AVANTAJE Rona Hartner: În 2018, nu am putut controla nimic, iar viața mea a luat o cu totul altă direcție'

Berti Barbera: Când ai asimilat suficient de mult, ești dator să împărtășești cu ceilalți'

Autor: Florentina Mușat

Foto: Tiberiu Arsene

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Interviurile Avantaje