Ce admiră bărbații la o femeie?

ce-admira-barbatii-la-o-femeie

Sâni voluptoși, picioare lungi, ochi albaștri? Timp de secole oamenirea a căutat răspunsuri pentru a descifra ce anume îi face pe bărbați să vibreze la vederea unei femei. Nu știm în totalitate ce admiră bărbații la o femeie, dar un lucru e sigur: nu ne vom opri din căutări.

Decodificând preferinţele masculine în materie de… forme feminine, psihologii au mai aflat în plus câteva lucruri despre personalitatea bărbaţilor.

Astfel, bărbaţii care preferă femeile cu şolduri bine definite şi coapse generoase, vezi multmediatizata Kim Kardashian, au îndoieli în ceea ce priveşte forma lor fizică şi se tem pentru propria sănătate.

Cei care admiră exclusiv liniile posteriorului femeilor, sunt în sinea lor, nişte familişti care visează la un cămin şi la mulţi copii.

În privinţa bustului, bărbaţii atraşi de femeile cu sânii mari și apetisanţi sunt, spun cercetătorii din Sydney, foarte siguri pe ei şi debordează de sexualitate deşi sunt cam introvertiţi şi intoleranţi, iar ceilalţi, care preferă doamnele cu un bust mediu sau mic, sunt în realitate timizi şi sinceri.

Preferinţele acestea însă, nu sunt nici pe departe „literă de lege' şi nu înseamnă că lumea feminină se va împărţi exclusiv în tipare de frumuseţe'. Adevărul este că întotdeauna vor exista fotomodele de admirat, că întotdeauna vor exista femei superbe, cum la fel de adevărat este că veşnic vor fi şi femei cu o siluetă mai puţin perfectă şi la modă', însă teribil de frumoase şi de seducătoare. Perfecţiunea poate că nici nu există. Ce dacă ai sanii mici, poartă-i cu mândrie, spun psihologii!!!

keira

Keyra Knightley îi are la fel, n-a vrut niciodată să îşi facă implanturi şi e considerată o frumuseţe a lumii acesteia.

Bărbaţii o văd pe Lindsay Lohan de pildă, ca pe una dintre cele mai sexy actrițe, deşi e plină de pistrui pe tot corpul, tot aşa cum supermodelul Cindy Crawford se plânge de celulită iar mofuroasa Naomi Campbell spune tuturor că are o siluetă imperfectă, cu toate că bărbaţii le-au trecut în catalogul femeilor ideale la marca de neînlocuit'.

Foto: Hepta, Shutterstock

Citește și:

Femeile care iau anticoncepționale sunt mai fericite în relația de cuplu

Cum să ai o relație de cuplu perfectă. Secretul este regula 2-2-2

Cum să îți transformi iubitul într-un partener adevărat

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Psihologie