Lucrurile pe care bărbații vor ca noi să le știm

pantofi

Bărbaṭii par uneori greu de înțeles. Iar femeile își imaginează cu totul altceva despre intențiile lor reale. Acest lucru se întâmplă și pentru că ei nu despică firul în patru, spre deosebire de noi. Când spun sau gândesc ceva, exprimă liber, dar în mintea partenerelor încolțește ideea că nu sunt sinceri. Iată care sunt lucrurile pe care bărbații vor ca noi să le știm:

Înainte de a-l acuza de rele intenții, este bine să cunoști câteva lucruri despre modul în care gândește un bărbat. Sigur ar vrea să le știi:

  1. Atunci când spune că vrea să te ajute să-ți rezolvi problemele, este foarte adevărat că vrea cu adevărat acest lucru. Nu o spune din politeṭe, nici gândindu-se că se va apropia mai mult de tine. El chiar crede că ai nevoie de o soluṭie în acele momente în care îi povesteşti ce ai făcut peste zi, cât de încărcată ai fost la job şi ce probleme ai întâmpinat. Nu înṭelege că o femeie își poate rezolva singură problemele, dar simte nevoia doar să fie ascultată, să povestească ce dificultăṭi a întâmpinat. Aşa că vine cu idei de rezolvare.
  2. Îi plac atingerile feminine. Îi place să te implici în preludiu, dar și să îl atingi mai des pentru a-l mângâia. Ca și tine, are nevoie de afecțiune, iubire, iar gesturile tandre le pot exprima atât de bine! Dacă nu crezi că ar putea fi mişcat de atingeri, întreabă-l cum se simte atunci când e mângâiat. Răspunsul te va uimi!
  3. Îi place să îi acorzi ȋncredere şi libertate. În mintea lui cele două sunt strâns legate. Poṭi întâmpina dificultăṭi în a înṭelege cum să ai încredere în el, dacă lipseşte noaptea de acasă şi îṭi spune că e la meci cu băieṭii. E bine, dacă spune că e cu băieṭii înseamnă că nu vrea să fie deranjat de telefoanele sau mesajele tale pentru că l-ai pune într-o situaṭie jenantă în faṭa celorlalṭi. Nu întotdeauna absenṭa şi lipsa răspunsurilor sunt semne că are pe altcineva.
  4. Nu poṭi fii şefă în pat. Oricât de mult i-ar plăcea să fie dominat, nu poate accepta să îi fii şefă în dormitor. Acest lucru înseamnă pentru el superioritate, iar aceasta i-ar scădea încrederea în el şi, implicit, performanṭa. Aşadar, dacă vrei să te bucuri de momentele în doi, poṭi prelua iniṭiativa fără să faci pe şefa cu el.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Kira, fata lui Hagi, joacă într-un film cu un nume tulburător

Gest revoltător: un tată și-a vândut fiica pe Facebook. Incredibil ce a cerut la schimb

Ea este dovada că oricine poate să aibă o siluetă de invidiat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro