3 motive pentru care femeile slabe au celulită

femeie slaba cu celulita

Dacă ești slabă înseamnă că nu ai celulită? Total greșit! Chiar și femeile cu un metabolism rapid pot arăta rău din cauza celulitei. Iată trei motive principale din cauza cărora apare aspectul de coajă de portocală și nu numai!

femeie-slaba

foto femeie slaba Shutterstock

Ai moștenit de la mama ta

Dacă mama ta are celulită, atunci și tu ai celulită. Potrivit specialiștilor, celulita deseori este moștenită în familie, din generație în generație. De asemenea, depinde și locul unde s-a adunat mai multă celulită – dacă mama ta are pe fund, coapse și picioare, atunci în aceleași locuri o ai și tu. Nu poți schimba genetica, însă poți avea grijă de tine încât celulita să nu de dezvolte, oricât de slabă ai fi.

Vârsta

Vârsta este un factor important când vine vorba de celulită. Mai exact, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât țesuturile pielii își pierd elasticitatea, iar asta înseamnă că depozitele de grăsime de sub piele ies tot mai mult la suprafață și creează efectul de 'gropițe'. Din păcate nu poți face nimic cu trecerea timpului, ci va trebui mai degrabă să îți adaptezi garderoba pentru a ascunde micile 'defecte'.

Excesul de grăsime

Celulita este grăsime, indiferent că ești slabă sau grasă. Atât timp cât există un exces de grăsime în corpul tău, acesta se va depune în diferite zone, astfel încât aspectul nu va fi prea plăcut. Singurele lucruri pe care le poți face, dacă vrei să arăți bine mereu, este să faci sport și să mănânci sănătos. De asemenea, îți poți face analize, iar dacă rezultatele arată că ai mai mult de 25% grăsime în corp, atunci trebuie să faci mișcare mai des și mai intens, ca să poți reduce nivelul de grăsime, așadar și celulita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate