Ziua Copilului: Unde poţi să mergi cu copilul de 1 iunie!

Sâmbătă, de la ora 11.00, Fundaţia Calea Victoriei îi aşteaptă pe cei mici însoţiţi de părinţii lor, pentru a participa la ateliere şi activităţi distractive.

Teodora Varzaru şi Maria Petreanu-Balan, profesori de arte plastice, vor confecţiona împreună cu cei mici măşti, lampioane, flori sau fluturaşi din hârtie colorată, pe care apoi le vor putea picta.

De la ora 16.30, participanţii vor asista la un Spectacol de Magie, oferit de magicianul Marius Dragus. Accesul la aceste evenimente este gratuit.

Tot de de ziua copilului Muzeul Ţăranului Român îi invită pe cei mici, dar şi pe cei mari, în curtea muzeului între orele 10:00 şi 18:00, pentru a participa la un târg dedicat lor.

În cadrul târgului, cei mici vor face schimb de jucării, vor asista la Piesa de teatru ,,Melcişorul cel grăbit,, şi vor putea participa la ateliere de ceramică şi pictură.

Nu va lipsi tombola cu obiecte făcute de micuţi la Atelierul de creativitate.

Biletul de intrare la Târgul Muzeului Ţăranului Român este de 2 lei.

În Parcul Orăşelul Copiilor, din sectorul 4, între orele 18.00 şi 21.00 ITSY BITSY şi Aeroclubul României au pregătit un eveniment de excepţie.

Participanţii vor putea asista la prima expoziţie aeriană de baloane pictate de copii şi părinţi.

La eveniment se vor picta mii de baloane, se va canta şi se va dansa, iar cei mici vor putea participa la o serie de concursuri.

De asemenea, pe scena din apropierea plajei ecologice copiii vor putea interacţiona cu cele două personaje Itsy şi Bitsy.

Tot aici, iar trupe ca: Rogvaiv, Contrapunct, Miniton, Liliput, Amicii, Fargolino, Andra şi Răzvan vor întreţine distracţia.

Pe aleile parcului se vor pregăti şi alte activităţi creativ-educative cu desene pe asfalt, trucuri de magie, sau demonstraţii sportive susţinute de kinetoterapeuţi.

Web editor: Magda Câmpeanu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Copii