WhatsApp anunță schimbări pentru utilizatorii săi! Aplicația adaugă o nouă opțiune

Cei care folosesc aplicația WhatsApp primesc vești noi de la dezvoltatorii aplicației. Compania a anunțat că va introduce o nouă funcție pentru telefoanele mobile.

Așa că, în curând utilizatorii vor putea să distribuie locația în timp real.

„Astăzi, anunțăm lansarea unei noi opțiuni care vă permite să distribuiți locația în timp real. Fie că vă întâlniți cu prieteni sau doriți să îi informați pe cei dragi că sunteți în siguranță, opțiunea Locație în timp real reprezintă o modalitate simplă și sigură de a le spune celor din jur unde vă aflați. Această opțiune, care este criptată integral, vă oferă posibilitatea de a controla cu cine veți distribui această informație și pentru ce perioadă de timp. Puteți opta pentru a întrerupe această distribuire în orice moment sau puteți lăsa ca opțiunea selectată de timp să fie finalizată', informează WhatsApp pe blog, potrivit digi24.ro.

Cum funcționează noua funție introdusă de WhatsApp

„Tot ce trebuie să faceți este să deschideți o conversație cu o anumită persoană sau grup cu care doriți să împărtășiți această informație. La secțiunea „Locație' de la butonul atașare, veți găsi o nouă opțiune, „Distribuire locație în timp real'.  După acest pas, trebuie să selectați perioada pentru care doriți ca această informație să fie distribuită și apăsați „Trimiteți'. Fiecare persoană din conversație va putea vedea locația în timp real afișată pe hartă.

Dacă mai multe persoane distribuie locația într-un grup, atunci toate locațiile vor fi disponibile pentru a fi vizualizate pe hartă. Această opțiune va fi lansată în săptămânile care urmează, iar locația în timp real este disponibilă atât pe Android cât și pe iPhone. „Sperăm să vă placă', mai scrie pe blogul WhatsApp.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ai trimis un mesaj greșit pe WhatsApp? Uite cum trebuie să procedezi pentru ca destinatarul să nu îl citească

Folosești aplicația WhatsApp? Ai grijă dacă primești acest mesaj

WhatsApp nu a mai funcționat noaptea trecută! A fost o pană de câteva ore la nivel mondial

Facebook a anunță o nouă schimbare! Va fi introdusă o nouă funcție așteptată de utilizatori

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse