(P) Ochiul uscat, un pas în spate. Systane Hydration, un pas în față

(P) Ochiul uscat, un pas în spate. Systane Hydration, un pas în față

Ochiul uscat poate fi cauzat de dezechilibrul oricăruia dintre cele trei straturi ale filmului lacrimal. Aceste trei straturi lucrează împreună pentru a menține ochii confortabili și protejați. Dacă unul sau mai multe dintre ele este întrerupt/afectat, filmul lacrimal nu va fi capabil să protejeze suprafața oculară și vor apărea senzații de nisip, oboseală sau iritație.

Vântul, motivul uscăciunii ochilor

Una dintre cauzele apariției ochiului uscat este expunerea la vânt. Ochii expuși timp îndelungat la factorii de mediu favorizanți devin, în timp, sensibili, iar filmul lacrimal va fi afectat și nefuncțional. Acest lucru înseamnă că lacrimile nu sunt produse în cantitate suficientă sau se evaporă mult prea repede.

Systane Hydration picături oftalmice lubrifiante, soluția inteligentă pentru ochiul uscat

Lacrimile artificiale Systane Hydration, cu HP-Guar (hidroxipropil guar) și hialuronat de sodiu, oferă o ameliorare avansată a simptomelor de ochi uscat, reface straturile interne ale filmului lacrimal (stratul apos și  mucinic) și hidratează suprafața oculară pe o durată mai lungă comparativ cu acidul hialuronic simplu.

Systane Hydration picături oftalmice lubrifiante este un produs steril. Picăturile pot fi utilizate la nevoie pe durata întregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia și rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extinsă din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).

Systane Hydration este un dispozitiv medical  ce se poate elibera fără prescripție medicală. Este disponibil în farmacii.

Ref.:

1.Systane Hydration – Instrucțiuni de utilizare

[Surse: Site, Prospect, Brief, Dosar Familia Systane – Gama completă]

SYS201610014

Novartis Pharma Services România SRL

Lakeview Office Building

Str. Barbu Văcărescu, nr. 301-311, et. 1

sector 2, cod poștal 020276, București, România

informatie.medicala@novartis.com

drugsafety.romania@novartis.com

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse