Vrei să știi dacă te iubește cu adevărat? Iată ce trădează felul cum te ia în brațe!

Îmbrățișarea dintre două persoane poate avea multiple expresii: de la cea romantică la cea prietenească, de la cea de încurajare la cea de consolare. Vrei să știi dacă te iubește cu adevărat? Iată ce trădează felul cum te ia în brațe!

Îmbrățișarea este mai importantă decât pare, motiv pentru care americanii i-au dedicat și o zi națională. Sărbatoare pe care au preluat-o și alții, devenind una internațională. Chiar dacă ziua ei a trecut (21 ianuarie), îmbrățișarea face parte din viața noastră de zi cu zi. Și asta pentru că are multiple efecte benefice asupra organismului, potrivit specialiștilor. Fie și numai pentru că are puterea de a consolida sistemul imunitar și a reduce stresul și tot merită atenție. Iată câteva tipuri de îmbrățișări și ce sugerează ele.

Auto-îmbrățișarea

Dacă ai nevoie de confort sau dorești să te calmezi, te poți auto-îmbrățișa. Condiția este să fii singur, să nu ai pe nimeni prin preajmă, tocmai pentru a te putea regăsi pe tine. Efectul terapeutic este uimitor.

Îmbrățișarea din timpul dansului lent

Brațele femeii înconjoară gâtul bărbatului, iar ale bărbatului țin blând talia femeii, în timp ce se privesc în ochi, își zâmbesc și conversează cu voce scăzută. Această îmbrățișare poate fi clasificată ca fiind una romantică.

Îmbrățișarea inegală

Din cauza diferenței de înălțime, un bărbat mai înalt trebuie să se aplece puțin, iar femeia se ridică pe vârfuri. Și aceasta este tot o îmbrățișare romantică.

Imbrățișarea din spate

Aceasta este una dintre cele mai elocvente îmbrățișări. Când bărbatul îmbrățișează din spate, acest lucru sugerează că este gata să își asume responsabilitatea și să ofere protecție femeii. Când femeia îmbrățișează din spate acest lucru semnifică sentimente profunde.

Îmbrățișarea „inimă lângă inimă'

Îmbrățișarea în care piepturile celor doi se ating iar capul unuia este pe umărul celuilalt este o îmbrățișare caldă, prietenească, dovadă a apropierii. Poate fi îmbrățișare de consolare.

Îmbrățișarea în formă de A

Este o îmbrățișare obișnuită când întâlnești pe cineva pentru prima dată și, de obicei, nu durează mult. Corpurile celor doi mențin o distanță în timpul îmbrățișării, ele doar se apleacă puțin pentru a se cuprinde cu brațele. Dacă îmbrățișarea durează puțin mai mult, se poate datora faptului că cei doi au fost despărțiți, resimțindu-și reciproc lipsa. Este o îmbrățișare mai degrabă prietenească.

Îmbrățișarea de grup

Prietenii sau colegii sunt cei care practică această îmbrățișare, mai ales când sărbătoresc o reușită ori înainte de a începe un proiect în echipă. Simbolizează schimbul de energie, unirea și sprijinul reciproc.

Foto: 123rf

Citește și:

DOSAR SPECIAL Elena Lupescu, roșcata desfrânată', și Regele Carol al II-lea, 30 de ani de iubire pătimașă

Adevărul despre reputația de aventurier amoros a lui Casanova. Cum a luat, de fapt, naștere mitul seducătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii