Vlad Ivanov și Adrian Titeni, împreună în filmul CAPACE

Vlad Ivanov și Adrian Titeni apar împreună în filmul „Capace', debutul regizorului Sorin Marin.  Alături de ei, Nicholas Bohor și Marc Titieni.Premiera, pe 27 octombrie.

Adrian Titieni și Vlad Ivanov

Vlad Ivanov și Adrian Titeni într-un film filosofic și sentimental

Confruntat cu spaima de moarte, Radu, un om de afaceri prosper (Vlad Ivanov) caută un răgaz de tihnă în Deltă. Aici se întâlnește cu prietenul lui din copilărie, Toma (Adrian Titieni), care a ales o viață simplă și senină.

„Pentru noi, ceilalți, Delta pare a fi un loc izolat, dar din perspectiva lui cred că poate să fie centrul lumii și polul vieții însăși. Nu cred că Toma a ales izolarea, cred că a ales Delta pentru că pulsul vieții aici era, nu în urbanul care aparent crează tumult de viață. E o viață zgomotoasă, artificială, creată artificial, convențional cultural; or aici, cred că în natură și în dimensiunea conținuturilor esențiale ale ființei, nu era izolare', spune Adrian Titieni.

Nicholas Bohor, Marc Titieni, Capace

Vlad Ivanov și Adrian Titeni versus Nocholas Bohor și Marc Titieni

Vlad Ivanov și Adrian Titeni interpretează rolurile celor două personaje mature. În incursiunile în copilărie, personajul Radu este jucat de Nicholas Bohor, iar Toma, de Marc Titieni. În film îi vom vedea pe cei doi tineri actori încă și mai tineri decât sunt acum. Pentru că, între timp, au crescut amândoi spectaculos.

Pe Nicholas Bohor îl cunoaștem din rolul foarte intens și de mare întindere din „Vara s-a sfârșit' regizat de Radu Potcoavă. De asemenea, Nicholas a mai jucat în filmul lui Adrian Sitaru, „Domestic'.

Marc Titieni a mai fost distribuit în lungmetrajul „Quod erat demonstrandum' (regia, Andrei Gruzsniczki), în scurtmetrajul „Excursie' și în lungmetrajul „Domestic' (ambele, regia, Adrian Sitaru) și în serialul TV „În derivă'.

Da, titlul filmului „Capace' se referă exact la jocul cu capace de bere din copilăria celor două personaje principale.

CAPACE
Regia: Sorin Marin
Cu: de Vlad Ivanov, Adrian Titieni, Nicholas Bohor, Marc Titieni,  Diana Cavallioti, Adina Galupa, Andrei Aradits, Claudiu Istodor, Eugenia Bosînceanu, Adrian Păduraru, Oliver Toderiță, Gavril Pătru, Liviu Cheloiu
Premiera: 27 octombrie 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte