Vitamina care te-ar putea ajuta să îți aduci aminte tot ce visezi în timpul nopții. Ce au descoperit oamenii de știință?

Vitamina care te-ar putea ajuta să îți aduci aminte tot ce visezi în timpul nopții

Nu puține sunt persoanele pentru care este foarte important ceea ce visează în timpul nopții. Foarte mulți dintre cei care își amintesc cu exactitate ceea ce visează interpretează aceste informații, încercând să găsească o legătură cu ceea ce se întâmplă în viața reală.

Se spune că în fiecare seară visăm, dar în puține situații reușim să ne aducem aminte detalii referitoare la ceea ce se întâmplă în timpul visului. De cele mai multe ori, ne vin în minte doar frânturi și pentru că acest lucru poate deveni frustrant pentru cei care își doresc o analiză exactă a visului, specialiștii au descoperit că există o vitamină care ne poate ajuta să ne amintim exact ce am visat.

Vitamina care te-ar putea ajuta să îți aduci aminte tot ce visezi în timpul nopții

Oamenii de știință de la Universitatea din Adelaide au realizat un studiu și au descoperit că vitamina B6 are un rol important în memorarea visului, potrivit care2.com. Subiecții cărora le-a fost administrată vitamina B6 înainte de culcare au reușit să își aducă aminte mai multe detalii despre conținutul visului, comparativ cu cei care nu au primit vitamina B6.

Pe lângă faptul că ne ajută să ne amintim ceea ce visăm în timpul nopții, vitamina B6 îmbunătățește funcționarea creierului și a celulelor nervoase, dar are și capacitatea de a întări sistemul imunitar. Vitamina B6 se găsește în spanac, avocado, semințele de susan, semințele de floarea-soarelui sau ardeiul gras.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum ar trebui să consumi ceaiul dacă îți dorești să slăbești? Metoda care te ajută să scapi mai repede de kilogramele în plus

Cât de des ar trebui să speli sutienul? Regula de igienă care îți protejează pielea

Ai o preferință pentru alimentele dulci, amare, sărate sau acre? Uite ce spune acest lucru despre personalitatea ta

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse