Vedete care s-au luptat cu depresia. Au vorbit deschis despre problema lor!


Chiar dacă din exterior viața lor poate părea perfectă, în realitate, multe vedete duc o luptă dură pentru a se menține pe linia de plutire. Iată ce vedete s-au luptat cu depresia de-a lungul timpului. 

A fost denumită boala secolului și asta pentru că afectează tot mai multe persoane. Depresia se caracterizează prin episoade îndelungate de tristețe, iar cei care suferă de această boală pot ajunge să își piardă interesul pentru acele lucruri care în trecut le aduceau împlinire sufletească. În cazuri grave, depresia îi poate determina pe oameni să recurgă la gesturi extreme, motiv pentru care trebuie ținută sub control încă de la primele simptome.

Vedete care s-au luptat cu depresia. Au vorbit deschis despre problema lor!

Depresia nu ține cont de vârstă, statut social sau ocupație și poate să apară chiar dacă persoana în cauză are o viață aparent perfectă. Cu toate că din punct de vedere material au tot ce își doresc, se bucură de celebritate și își pot permite orice, o mulțime de vedete au recunoscut public că popularitatea a venit la pachet cu stări depresive, de cele mai multe ori aproape imposibil de controlat.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce vedete s-au luptat cu depresia.

Foto: hepta.ro

Citește și:

8 trucuri pentru a te trezi dimineața mai ușor

Celebrități de la Hollywood cu relații îndelungate, dar căsnicii scurte

Imagini impresionante cu fetițe machiate. Sunteți de acord ca fetițele să apeleze la make-up?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri