Celebrități de la Hollywood cu relații îndelungate, dar căsnicii scurte


 

Nu sunt puține cuplurile de la Hollywood care au avut relații îndelungate, dar mariaje deloc pe măsură.

Celebrități de la Hollywood cu relații îndelungate, dar căsnicii scurte

S-au iubit, s-au căsătorit și-apoi s-au despărțit! Pe această listă apar și celebrii Angelina Jolie și Brad Pitt care, deși formau un cuplu de aproape 10 ani când s-au căsătorit (nu e ca și cum nu se cunoșteau suficient de bine!), s-au separat după doar doi ani de mariaj.

Pe listă sunt incluse de asemenea cuplul format din Miley Cyrus și Liam Hemsworth și cel format din Adele și Simon Koneki, perechi ale căror mariaje n-au trecut nici măcar pragul de un an.

Nu i-am uitat nici pe Johnny Depp și Amber Heard al cărui divorț a zguduit Hollywoodul după ce tânăra l-a acuzat pe actor de violență fizică și verbală.

După doar 15 luni de mariaj, actrița în vârstă de 30 de ani a depus actele de divorț de actorul în vârstă de 53 (la vremea aceea), citând abuzurile fizice și verbale ale acestuia drept motiv al separării.

Deși Amber solicitase 50 de mii de dolari pe lună în urma despărțirii, fostul cuplu a ajuns la o înțelegere în urma căreia actorul i-a plătit acesteia o singură dată suma de 7 milioane de dolari.

Amber a donat în întregime suma Spitalului pentru Copii din Los Angeles și Uniunii Americane a Libertăților Civile.

„Știu că aceste organizații vor folosi în scopuri bune fondurile primite și aștept cu nerăbdare să le mai pot susține și în viitor”, a declarat atunci Amber.

Pentru lista completă a celebrităților cu relații lungi, dar căsnicii scurte, urmărește clipul de mai sus!

Foto: Hepta.ro / Profimediaimages.ro

Citește și:

Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată. Întreg scenariul a fost schimbat pentru ea!

Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete