Vedete care au frați gemeni


Ce vedete au frați gemeni? În anumite cazuri, asemănarea fizică este atât de evidentă, încât vedetele pot fi cu greu deosebite. 

Pe gemenele Olsen, Mary-Kate și Ashley, cu siguranță le cunoaște o lume întreagă și asta pentru că, cele două au ales să se expună de la o vârstă fragedă, jucând în nenumărate filme. Pe lângă celebrele gemene, există și alte vedete care au frați gemeni.

Vedete care au frați gemeni

Puțini sunt cei care știu că Rami Malek, Scarlett Johansson sau Ashton Kutcher sunt doar câteva dintre vedetele care au frați gemeni.

Rami Malek este actor și a devenit celebru după rolul pe care l-a interpretat în “Bohemian Rhapsody”. Actorul are un frate geamăn, care îi seamănă foarte bine, dar care a ales o carieră complet diferită. Sami Malek este profesor.

Actrița Scarlett Johansson se încadrează și ea în categoria vedetelor care au frați gemeni. Între cei doi există o diferență de înălțime și nici din punct de vedere fizic nu seamănă foarte bine, motiv pentru care puțini sunt cei care știu că cei doi sunt frați gemeni.

Celebrul Ashton Kutcher are și el un frate geamăn, Michael Kutcher. Când avea doar 3 ani, Michael a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și a suferit un transplant de inimă la vârsta de 13 ani. În ciuda problemelor de sănătate, fratele lui Ashton Kutcher și-a continuat studiile, iar acum este un important om de afaceri, dar și speaker motivațional pentru persoanele cu dizabilități.

Chiar dacă nu apare alături de el în public și Vin Diesel are un frate geamăn, Paul Vincent, acesta fiind specialist în montajul sunetului.

Urmărește materialul video pentru a vedea ce vedete au frați gemeni.

Foto: hepta.ro, northfoto.com, facebook

Citește și:

10 reguli de protocol în Familia Regală Britanică

Vedete internaționale care suferă de boli grave

Top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri