Top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cei mai influenți oameni ai planetei au în spatele lor femei puternice, inteligente și, nu în ultimul rând foarte frumoase. Într-un top al celor mai frumoase femei din lume, cu siguranță am regăsi o mulțime de Prime Doamne, regine și prințese.

Cele mai frumoase soții de lideri mondiali

Frumoase, elegante, stilate, soţiile liderilor mondiali impresionează la fiecare apariţie. Nu ar putea exista un top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali fără Melania Trump, Carla Bruni, Regina Letizia a Spaniei sau Regina Rania a Iordaniei.

Dar lor li se alătură și alte Prime Doamne sau regine care nu au atâta notorietate. Printre acestea:

  • Jetsun Pema, regina statului Buthan, considerată cea mai fericită țară din lume'. Jetsun Pema, azi în vârstă de 29 de ani, a devenit regină la doar 21 de ani prin căsătoria cu Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, supranumit Regele Dragon;
  • Mehriban Aliyeva, Prima Doamnă a Azerbaidjanului. Soția președintelui azer, Ilham Aliyev este permanent în vizorul presei și nu lipsește din revistele fashion de top, grație ținutelor sale elegante și rafinate pe care le adoptă;
  • Asma al-Assad este soția președintelui sirian Bashar al-Assad. Este implicată în mișcări pentru emanciparea femeii și este chiar considerată Prințesa Diana a Siriei, fiind privită drept o rază de speranță pentru poporul sirian. Anul trecut, Asma al-Assad (43 de ani) a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Să nu uităm nici de cele care nu se mai află printre noi (Jacqueline Kennedy, Grace Kelly – actrița-prințesă), care au rămas, până la sfârșitul vieții, adevărate „fashion icons' şi simboluri ale eleganţei, luxului, extravaganţei.

Urmărește materialul video și vezi cine sunt cele mai frumoase soții de lideri mondiali.

Vezi si

Vedete internaționale care au gemeni

Cum arată vedetele nemachiate. Cu greu ar putea fi recunoscute

Surse foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri