Vedete care au ales să devină vegetariene

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Renunțarea la produsele de origine animală a devenit o practică foarte des întâlnită în rândul celebrităților. Astfel, nu sunt puține vedetele care au ales să devină vegetariene, încercând astfel să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

Pentru a avea o siluetă de vis, din dorința de a-și îmbunătăți starea de sănătate sau pentru protejarea animalelor, o mulțime de vedete au luat decizia de a-și schimba obiceiurile alimentare, eliminând definitiv din dieta lor produsele de origine animală. Aceste celebrități au ales să devină vegetariene, îndemnându-i și pe cei din jur să le urmeze exemplul.

Vedete care au ales să devină vegetariene

Pe lângă motivele care țin de etică, aceste vedete au decis să își schimbe obiceiurile alimentare din dorința de a avea o sănătate de fier, iar judecând după felul în care arată, cu siguranță dieta care are la bază alimente de origine vegetală le priește din plin. Iată ce vedete au renunțat definitiv la carne.

1. Ariana Grande

Ariana Grande a decis să renunțe la carne în 2013, iar într-un interviu acordat ulterior a dezvăluit că decizia ei are la bază dragostea pentru animale.

2. Kristen Bell

Actrița a decis încă de la o vârstă fragedă să devină vegetariană, mai exact la 11 ani, ulterior a adoptat un regim vegan, în 2011, după ce a vizionat un documentar, însă în perioada în care era însărcinată a decis să revină la dieta vegetariană, constatând că nu consumă un număr suficient de calorii, potrivit everydayhealth.com.

3. Liam Hemsworth

Liam Hemsworth a hotărât să renunțe la carne pentru sănătatea lui, iar informațiile referitoare la maltratarea animalelor l-au convins că a luat cea mai bună decizie.

4. Will.i.am

Will.i.am a renunțat la carne în 2018, dezvăluind că s-a săturat să mănânce hrană de proastă calitate și să se simtă rău în fiecare dimineață.

5. Paul McCartney

Are 77 de ani, dar este plin de viață, iar secretul lui Paul McCartney pare a fi dieta vegetariană.

6. Natalie Portman

Natalie Portman este adepta dietei vegane, însă în perioada sarcinii a introdus în alimentația ei ouăle și lactatele.

7. Bill Clinton

Bill Clinton a devenit adeptul unui regim vegan în 2010, după ce a suferit două operații la nivelul inimii. A eliminat din regimul zilnic carnea, lactatele și ouăle, schimbare care l-a ajutat să slăbească și să își îmbunătățească starea de sănătate.

8. Carrie Underwood

Carrie Underwood și-a dat seama că își dorește să renunțe la carne după ce părinții ei au castrat o vacă, iar ea a asistat la întreaga operațiune.

9.  Russell Brand

Russell Brand a renunțat la carne pe când era doar un copil, mai exact la vârsta de 14 ani.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea fotografii cu vedetele care au ales să devină vegetariene.

Foto: hepta.ro

Citește și: 

Celebrități de la Hollywood cu relații îndelungate, dar căsnicii scurte

Greșeli pe care le faci la micul dejun și te împiedică să slăbești

Cele mai înalte vedete. Este imposibil să nu iasă în evidență

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri