Valentina Pelinel și Cristi Borcea donează spitalului Colțea peste 100 de mii de euro

Începând de azi și până la finalul acestei luni, Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor dona spitalului Colțea peste 100 de mii de euro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea donează spitalului Colțea peste 100 de mii de euro

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO.

Banii vor fi distribuiți către spital începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.

Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel, pe contul personal de Instagram.

Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Din mariajul cu Valentina Pelinel, omul de afaceri are un fiu, Milan, și fiicele gemene Indira și Rania.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 250.618 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 10.254 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 277 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 25 s-au vindecat.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta prezentatoare TV Anca Lungu a vorbit despre atmosfera din Franța în plină pandemie de coronavirus

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri