Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

Meghan Markle și Prințul HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe contul oficial de Instagram al perechii, Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) au publicat un mesaj referitor la lupta pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

„Trăim vremuri incerte. Acum, mai mult decât niciodată, avem nevoie unii de ceilalți.

Pentru a obține adevărul, pentru a ne sprijini, pentru a ne simți mai puțin singuri într-o perioadă care poate părea destul de înfricoșătoare.

Sunt mulți cei care au nevoie de sprijin acum, cei care muncesc neobosiți în spatele cortinei pentru a răspunde acestei crize, în prima linie sau de acasă.

Voința noastră, ca oameni, de a ne mobiliza în fața a ceea ce experimentăm cu virusul COVID-19 este de apreciat.

Acest moment este testamentul onest al spiritului uman. Adesea vorbim despre compasiune.

Toate viețile noastre sunt influențate într-un anume fel de aceste evenimente, unindu-ne la nivel global.

Este indiscutabil de importantă acum maniera în care ne abordăm unii pe alții și comunitățile din care provenim cu empatie și bunătate.

În săptămânile ce urmează, acesta va fi principiul care ne va ghida.

Vom împărtăși informații și resurse pentru a ne ajuta să navigăm incertitudinea pe care o trăim.

De la a publica informații corecte din surse sigure, la a învăța despre regulile pe care trebuie să le respectăm pentru ca noi și familiile noastre să ne păstrăm sănătatea, până la a lucra cu diverse organizații care pot susține binele nostru mental și emoțional.

Mai mult decât atât, ne vom focusa pe poveștile inspiraționale ale celor atât de mulți dintre voi care faceți eforturi mari sau mici pentru a depăși cu toții situația.”

La începutul anului acesta, cuplul anunța că își dorește să se separe de familia regală a Marii Britanii, pentru a putea deveni independent din punct de vedere financiar.

După multe discuții și cu acordul Reginei Elisabeta a II-a, Meghan și Harry vor renunța la statutul lor de membri seniori ai familiei regale la sfârșitul acestei luni.

Meghan și Harry locuiesc în prezent în Canada alături de fiul lor, Archie Harrison, în vârstă de 10 luni.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 221.323 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 8.997 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 260 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 19 s-au vindecat.

În Marea Britanie, numărul persoanelor infectate a ajuns la 2.626, iar dintre pacienții testați pozitiv, 104 au decedat, iar 65 s-au vindecat.

În Canada, numărul persoanelor infectate a ajuns la 727, iar dintre pacienții testați pozitiv, 9 au decedat, iar 12 s-au vindecat.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Coronavirus: Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari băncii de alimente

Reese Witherspoon a dezvăluit că a fost hărțuită în trecut: „Am fost atacată, hărțuită. Nu au fost cazuri izolate”

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete