Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Evangeline LillySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița Evangeline Lilly (40 de ani) este intens atacată în mediul online după ce a refuzat să se izoleze la domiciliu în plină pandemie de coronavirus. Actrița a dezvăluit că își „valorează mai mult libertatea decât viața”.

Evangeline este numită „iresponsabilă social”, după ce a publicat o fotografie cu o ceașcă de ceai, dezvăluind în descrierea imaginii că, în dimineața respectivă, și-a lăsat copiii în tabăra de gimnastică.

„Cu toții și-au curățat mâinile înainte de a intra”, a mai scris actrița în descriere. „Se joacă și râd.” 

Întrebată de un urmăritor: „Nu sunteți în arest la domiciliu din cauza coronavirusului?”, actrița a răspuns: „Nu pentru familia asta”.

„Oh, asta este dezamăgitor”, a răspuns un alt urmăritor. „Distanțarea socială este singura cale de a-i proteja pe cei vulnerabili.”

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Evangeline le-a răspuns prompt celor care au atacat-o: „Momentan locuiesc cu tatăl meu care are leucemie în stagiul al patrulea.

Și eu sunt compromisă din punct de vedere al imunității în acest moment. Am doi copii.

Pentru unii, viața valorează mai mult decât libertatea, pentru alții libertatea valorează mai mult decât viața. Fiecare are dreptul la propriile decizii. Cu iubire și respect”.

Urmăritorul a revenit: „Cu respect, nu este vorba doar de viețile noastre. Copiii tăi pot transmite virusul mai departe altor oameni care pot muri.

Nu îți poți asuma alegerea vieții sau a morții pentru alții. Să-ți lași copiii să socializeze acum este o iresponsabilitate socială”.

„Apreciez angajamentul și discursul tău plin de semnificații. Să fim vigilenți acum”, a răspuns actrița.

„Și buni. Atenți și grațioși – să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a ne fura din libertăți și pentru a obține și mai multă putere.

Să fim grațioși unii cu alții în încercarea de a naviga pericolele necunoscute ale unei lumi moderne și a structurii puterii.

Ținem legătura. Suntem împreună. Mulțumesc pentru atenție. Ți-am ascultat opinia.”

Răspunsul ei nu a fost considerat o inspirație, fostul comediant al show-ului Saturday Night Live Casey Rose Wilson comentând: „Ești atât egoistă, cât și bolnavă”.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 246.581 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 10.050 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 277 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 25 s-au vindecat.

În SUA, numărul celor infectați a ajuns la 14.366, iar dintre pacienții testați pozitiv, 217 au decedat, iar 125 s-au vindecat.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și: 

Fosta prezentatoare TV Anca Lungu a vorbit despre atmosfera din Franța în plină pandemie de coronavirus

HaHaHa Production lansează Spală-te pe mâini!, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri