Mădălin Ionescu spune că este „cel mai clonat bărbat din România pe Instagram”: „Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei”

Mădălin IonescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu (49 de ani) a dezvăluit în mediul online că un număr surprinzător de mare de persoane se folosesc de identitatea sa pentru a-și crea conturi false de Instagram.

Mădălin Ionescu spune că este „cel mai clonat bărbat din România pe Instagram”: „Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei”

„Sunt cel mai clonat bărbat din România pe Instagram. Nu e o afirmație gratuită! Sunt sute de conturi cu pozele mele în toată lumea.

Port nume franțuzești, italiene, spaniole, cu rezonanță germană, etc. În fiecare zi primesc mesaje de la diverse persoane care îmi semnalează noi apariții de acest gen.

Culmea, unele dintre aceste conturi îmi comentează anumite postări sau îmi dau follow.

Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei de peste tot pe care încearcă să le escrocheze sub diferite forme.

În alte cazuri, acești psihopați crează conturi false doar pentru a mă aborda și a intra în conversație cu mine.”

Mădălin Ionescu: „Poate că la originea acestei inflații de conturi stau foști colegi de breaslă cărora le stau în gât”

„Poate că la originea acestei inflații de conturi, care se folosesc de identitatea mea și chiar de fotografii cu Petra, Filip sau Ștefania, stau foști colegi de breaslă cărora le stau în gât chiar și la 2 ani și jumătate de la plecarea mea din TV.

Se pare ca i-am marcat pe viață! Sau … poate sunt „simpli” infractori care încearcă să păcălească diverse persoane.

Știu că am fost declarat cel mai sexi bărbat din România, dar au trecut niște ani de atunci … 😀😜 Reorientați-vă băieți !

Or mai fi apărut și alții pe firmament între timp. 😀 P.S. Am raportat și am reușit să închid unele conturi, dar Instagramul nu reacționează de fiecare dată.

E, deja, un efort prea mare și inutil. Voi ce credeți că ar trebui să fac? Să-i ignor sau să mă îndrept spre autorități?”

Mădălin Ionescu este tatăl a trei copii. Din actualul mariaj, cel cu jurnalista Cristina Șișcanu (35 de ani), Mădălin are o fiică, Petra, în vârstă de doi ani.

Din primul mariaj, cel cu Mihaela Coșerariu, specialist în comunicare, prezentatorul mai are alți doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (22 de ani) și Filip (16 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți’

Andreea Mantea spune care e atmosfera din Turcia în plină pandemie de coronavirus

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete