Upgrade de la Imobiliare.ro: 4 camere, 10.000 de euro sub media pieței!

În ciuda scumpirilor din ultimii ani, casele sunt încă semnificativ mai ieftine decât  în perioada de boom. Așa că cei care vor să facă un salt' către o locuință mai mare (sau situată într-o zonă mai bună) pot profita încă de diferența relativ mică de preț dintre diferitele categorii de locuințe!

Dacă locuiești în Cluj-Napoca și vrei să te muți, spre exemplu, de la un apartament cu două camere la unul cu patru, proprietatea din imagine poate fi o alegere potrivită pentru tine. Este vorba despre o locuință cu patru camere din cartierul Mănăștur, scoasă la vânzare pe Imobiliare.ro cu 88.000 de euro. Aceasta are o suprafață utilă de 85 de metri pătrați și se află amplasată la etajul al patrulea (din zece) al unui bloc ridicat înainte de 1990. Proprietatea este decomandată, dispune de îmbunătățiri și se află într-o stare bună de funcționare.

Vezi mai multe detalii despre ofertă!

Într-un oraș cum este capitala Transilvaniei, vânzarea unui apartament cu două camere și achiziția ulterioară a unuia cu patru poate fi o mișcare foarte rentabilă din punct de vedere financiar. Asta pentru că, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, locuințele clujene cu patru camere (și mai mult) au cel mai mic preț raportat la suprafața disponibilă: la sfârșitul lunii ianuarie, acestea aveau o valoare medie de listare de 1.154 de euro pe metru pătrat util, în vreme ce unitățile locative bicamerale ajungeau la 1.329 euro pe metru pătrat, garsonierele costau 1.359 de euro pe metru pătrat, iar locuințele cu trei camere 1.276 de euro pe metru pătrat.

Click pentru mai multe apartamente de vânzare in Constanta!

Nu în ultimul rând, un alt avantaj de ordin financiar al acestei proprietăți constă în faptul că valoarea sa de achiziție este de circa 1.035 de euro pe metru pătrat. Acest fapt o situează considerabil chiar sub media apartamentelor vechi cu patru camere din Cluj-Napoca. Raportând prețul de 1.154 de euro pe metru pătrat la suprafața utilă de 85 de metri pătrați, ar rezulta un total de 98.090 de euro – ceea ce înseamnă că această locuință este cu circa 10.000 de euro mai ieftină decât media pieței.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Decoratiuni