Unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului: Evanescence, din nou la București!

Trupa Evanescence se întoarce la Bucuresti pe data 29 iunie 2017. Evenimentul este unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului și va avea loc la Arenele Romane, cu începere de la ora 20:00.

Alături de Evanescence, vor mai concerta și alte trei trupe ale căror compoziții au depășit granițele țărilor din care provin: Killa (IT), Sede Vacante (GR) și Fall Has Come (IT), conform infomusic.ro.

Cât costă biletele la concertul Evanescence de la București în 2017:

 • categoria A – 300 lei (340 lei în ziua concertului)
  Cu loc în tribună în sectoarele K și E, Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei
 • categoria C – 170 lei (200 lei în ziua concertului)
  Cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă
 • Five Pack – Cumperi 5 bilete la pret de 4 în zona de Acces General.

Următoarele categorii s-au epuizat:

 • categoria B – 200 lei – SOLD OUT
 • VIP Meet & Greet (Bilet categoria B în fața scenei, Meet & Greet, poză cu trupa, o cutie inscripționată, un afiș cu autograf, un badge VIP laminat) – 850 lei – SOLD OUT

Este important de menționat:

 • Copii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie sa fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

Poziționarea locurilor pe categorii:

 • Categoria A: cu loc în tribună, sectoarele K și E (locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B și C)
 • Categoria B: fără loc, în fața scenei (posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate)
 • Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă (locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la această categoria nu voie sa intre la categoriile A și B. Gardul care separă categoriile B și C este la doar 9-10 metri de scenă).

Evanescence esta una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane și va veni pentru a doua oară în România. Au vândut zeci de milioane de albume în întreaga lume. Muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life', la categoriile „Best New Artist' și „Best Hard Rock Performance'.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Pe 24 iunie, Patricia Kass va susține un concert de excepție la București! Cât costă biletele

Andrea Bocelli se întoarce la București pentru un concert extraordinar! Cât costă biletele?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte