Pe 24 iunie, Patricia Kass va susține un concert de excepție la București! Cât costă biletele

Iubitorii de muzică de calitate vor avea parte de o seară de sâmbătă de excepție, pe data de 24 iunie. Patricia Kaas va susține un concert de excepție la Sala Palatului, din București, începând cu ora 20:00. 

Cântăreața celebră a început un turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală, potrivit infomusic.ro.

Cât costă biletele la Concertul Patriciei Kaas de la Sala Palatului?

  • VIP – 350 lei
  • Categoria I – 300 lei
  • Categoria II – 250 lei
  • Categoria III – 200 lei
  • Categoria IV – 150 lei
  • Categoria V – 120 lei

Patricia Kaas a debutat în anul 1988 și a devenit iubită și apreciată odată cu lansarea hiturilor „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”. Încă de la debut, ea a primit premiul „Victoires de la Musique”, cea mai importantă distincție din muzica franceză. 20 de ani mai târziu, albumul ei „Kabaret” (2008) s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare, în peste 47 de țări.

Patricia Kaas a cochetat și cu cinematografia și a jucat în filmul „And now… Ladies & Gentlemen” din 2002. Artista și-a scris memoriile în cartea autobiografică „L’Ombre de ma Voix” (În umbra vocii mele), care a apărut în anul 2011, carte ce a stârnit o serie de controverse și în România.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andrea Bocelli se întoarce la București pentru un concert extraordinar! Cât costă biletele?

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte