Pe 24 iunie, Patricia Kass va susține un concert de excepție la București! Cât costă biletele

Iubitorii de muzică de calitate vor avea parte de o seară de sâmbătă de excepție, pe data de 24 iunie. Patricia Kaas va susține un concert de excepție la Sala Palatului, din București, începând cu ora 20:00. 

Cântăreața celebră a început un turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală, potrivit infomusic.ro.

Cât costă biletele la Concertul Patriciei Kaas de la Sala Palatului?

  • VIP – 350 lei
  • Categoria I – 300 lei
  • Categoria II – 250 lei
  • Categoria III – 200 lei
  • Categoria IV – 150 lei
  • Categoria V – 120 lei

Patricia Kaas a debutat în anul 1988 și a devenit iubită și apreciată odată cu lansarea hiturilor „Mon mec a moi' și „Mademoiselle chante le blues'. Încă de la debut, ea a primit premiul „Victoires de la Musique', cea mai importantă distincție din muzica franceză. 20 de ani mai târziu, albumul ei „Kabaret' (2008) s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare, în peste 47 de țări.

Patricia Kaas a cochetat și cu cinematografia și a jucat în filmul „And now… Ladies & Gentlemen' din 2002. Artista și-a scris memoriile în cartea autobiografică „LOmbre de ma Voix' (În umbra vocii mele), care a apărut în anul 2011, carte ce a stârnit o serie de controverse și în România.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andrea Bocelli se întoarce la București pentru un concert extraordinar! Cât costă biletele?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte