Andrea Bocelli se întoarce la București pentru un concert extraordinar! Cât costă biletele?

Celebrul tenor Andrea Bocelli va reveni în România și anul acesta pentru a susține un concert extraordinar în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 22 iunie 2017. Artistul va susține un alt concert și la Cluj – Napoca, pe Cluj Arena, trei zile mai târziu, pe data de 25 iunie 2017.

Concertul lui Andrea Bocelli va cuprinte atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale. Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, potrivit infomusic.ro. În cea de-a doua parte a show-ului, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema' şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară'.

Cât costă biletele la concertul lui Andrea Bocelli din București?

Categoriile de prețuri sunt următoarele:

  • Magenta VIP – 950 lei
  • Magenta 1 – 750 lei
  • Magenta 2 – 550 lei
  • Magenta 3 – 450 lei
  • Magenta 4 – 350 lei
  • Magenta 5 – 250 lei

Cine va cânta alături de Andrea Bocelli la concertul din București 2017

Gheorghe Zamfir va cânta împreună cu tenorul Andrea Bocelli, alături de alți artiști cunoscuți: Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo și Elizabeth Sobart.

Alessandro Safina, un alt tenor celebru va urca și el pe scenă alături de Andrea Bocelli, precum și copilul-minune al pianului, Fabian Prcsina. Invitații vor fi acompaniați de artiști ai Orchestrei și Corului Operei Naționale București.

În plus, în cadrul acestui show, va fi și un moment artistic de dans, cu o coregrafie special creată de Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formată din Paolo Campigotto și Alina Petre, multipli campioni ai României la diverse competiții.

Foto: Facebook, infomusic.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Concert senzațional pe 15 iunie pentru nostalgici! Holograf, Cristi Minculescu & Iris și Compact, pe aceeași scenă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte