Un medic turc revoluționează fertilizarea in vitro. Femeile de peste 40 de ani sau cele cu probleme de fertilitate au șanse să rămână însărcinate printr-o intervenție simplă!

fertilizarea in vitro

Prof. Dr. Birol Vural, de la unul dintre cele mai mari centre medicale din Istanbul, vine pe 2 martie în București pentru a le oferi o opinie avizată cuplurilor cu probleme de fertilitate.

Prof. Vural le propune româncelor varianta întreținerii ovulelor prin metoda PRP (plasmă îmbogățită cu trombocite), aplicabilă femeilor peste 40 de ani, celor cu probleme de fertilitate sau celor cu probleme ale endometriului. PRP –ul conține celule ce ajută la întinerirea/refacerea ovulului, formând astfel celule noi. Prin aplicarea acestei terapii crește rata de succes a fertilizărilor in vitro.

Întâlnirile cu pacienții vor avea loc la hotel Novotel, iar programările se pot face la numerele de telefon: 0723.224.923 sau 0731.565.187.

De-a lungul anilor, Turcia a devenit una dintre principalele destinații de turism medical pentru problemele de fertilitate printre europenii și americanii care caută metode de reproducere asistată.

Prin intermediul clinicilor de fertilitate recunoscute la nivel internațional și specialiștii în domeniul fertilizarii in vitro de înaltă calificare, tratamentul de fertilitate din Turcia are rate de succes excelente.

fertilizarea in vitro

Prof. Dr. Birol Vural

Grupul de medici din Istanbul are o vastă experiență în fertilizarea in vitro. În plus, costurile procedurilor de FIV sunt semnificativ mai mici decât în SUA sau UE și oferă, de asemenea, asistență financiară pacienților atunci când se repetă încercările nereușite.

Procesul IVF (standard):

* Suprimarea hormonilor

* Inducția ovarelor

* Urmărirea evoluției cu ultrasunete (ecografii)

* Urmărirea evoluției hormonilor

* Injecția HCG – gonadotropină corionică umană

* Preluarea ovocitelor

* Aplicarea de progesteron

* Transferul embrionar

* Test de sarcină

(pentru pacientele cu probleme, cele care au mai încercat înainte IVF sau cu vârstă înaintată se aplică planul de tratament personalizat)

Specializări medicale:

 * İnfertilitate

* IVF (Fertilizare İn Vitro)

* Sarcină

 Tratamente aplicate:

İnfertilitate:

* PRP+ Ozonoterapie (anti-aging) pentru întinerirea endometrului sau ovarelor – depinde de problemele pacientelor 

* Fertilizare in Vitro

* Tratamente de ovulație

* Vaccinuri

* Histeroscopie

* Genetică – PGD

* İnghețare embrionară

* Înghețare ovocite

* Înghețare spermă

* Sindromul ovarului polichistic

* Endometrioză

* Pierderi de sarcină 

* Fertilizare in Vitro fără reuşite 

* Rezervă redusă de ovocite 

* Infertilitatea la bărbați 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate