Uleiul de cocos, ajutor de nădejde în lupta împotriva cancerului de colon

Cancerul de colon este o afecțiune care afectează foarte multe persoane, iar medicii caută constant tratamente care să ducă la vindecarea acestuia.

În prezent, metodele prin care se încearcă tratarea cancerului de colon sunt chimioterapia, radioterapia și operațiile chirurgicale. Chiar dacă au efecte împotriva cancerului, aceste proceduri pot avea și efecte adverse, starea de sănătate a pacienților alterându-se în mod semnificativ. Acesta este principalul motiv pentru care medicii încearcă să găsească soluții cât mai naturale, astfel încât boala să fie tratată fără a produce o serie de alte probleme de sănătate.

Cum ajută uleiul de cocos  în lupta împotriva cancerului de colon

Uleiul de cocos are foarte multe proprietăți, acesta fiind folosit în special în tratamentele de înfrumusețare. Oamenii de știință americani au realizat mai multe studii care au avut ca obiect uleiul de cocos și au descoperit că acesta ar putea fi ingredientul minune care ar trata cancerul de colon. Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, motiv pentru care este un ajutor de nădejde în medicină.

Cercetările anterioare au demonstrat că uleiul de cocos reușește să regleze nivelul se zahăr din sânge, ceea ce face ca riscul de a dezvolta boli cardiovasculare să scadă considerabil. Mai mult, acest ulei are în compoziție substanțe care luptă împotriva celulelor canceroase, potrivit wimp.com. Uleiul de cocos este bogat în acid lauric, o componentă care omoară celulele canceroase. Medicii sunt încrezători în noile descoperiri și urmează să facă mai multe cercetări pentru a demonstra efectele acestui tratament.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Uleiul de cocos – secretul vedetelor de la Hollywood!

Uleiul de salvie, secretul femeilor sănătoase

Fă-ți singură un balsam cu lapte de cocos pentru părul uscat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate