Tratamentul minune cu grâu încolțit

raw-vegan

Hrana vie și terapiile naturiste au devenit tot mai căutate, grație rezultatelor pe care le oferă celor care le practică.

Din menu-ul adepților stilului de viață raw vegan nu lipsește grâul încolțit, pentru că acesta are puterea de a stimula activitatea organismului, prin conținutul mare de enzime.

Germenii de grâu se pot consuma fie în diverse tipuri de salată, fie simpli, dar pentru a obține rezultate este indicat să se urmeze un tratament de cel puțin două săptămâni.

Persoanele care au urmat această terapie au observat o vizibilă îmbunătăție a stării fizice și o ameliorare a bolilor de care sufereau.

Studiile au indicat rezultate excelente în diferite afecțiuni: bronșite, boli ale ochilor, rinichilor, stomacului, ale sângelui, ale tractului urinar, cancer, etc.

Iată cum poți obține grâul germinat acasă:

Ai nevoie de 100 de gr de boabe de grâu întregi, pe care le vei spăla sub un jet de apă rece. După ce ai pus boabele într-un vas de sticlă sau ceramică, le vei lăsa acoperite cu apă.

Lasă vasul acoperit cu o foaie de hârtie, într-un spațiu cald, timp de 24 de ore. În acest timp, grâul va încolți și se va putea da prin râșnita de cafea, dacă nu ai în dotare un aparat special din bucătăria raw vegan.

Poți grâul mărunțit amesteca cu lapte de migdale, în care ai adăugat și o lingură de miere de albine. Cantitatea de grâu se va împărți în trei porții pe zi, iar la fiecare 24 de ore trebuie pus alt grâu la încolțit.

Pentru a obține rezultate, este bine ca această cură să dureze timp de o lună de zile.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate