Torturile nunților regale britanice, un adevărat spectacol. Ce modele au fost alese de-a lungul istoriei?

Ce torturi de nuntă au fost alese de-a lungul istoriei de cuplurile regale britanice

Indiferent că vorbim despre nunțile obișnuite sau despre cele organizate în familiile regale, tortul este o componentă importantă și care nu poate lipsi în ziua marelui eveniment. Acest moment dulce este așteptat de toți invitații și pe lângă gustul care trebuie să încânte simțurile chiar și celor mai pretențioși invitați, aspectul trebuie să fie unul spectaculos.

Torturile de nuntă nu sunt doar o simplă prăjitură servită invitațiilor, ci acestea sunt realizate plecând de la câteva detalii importante pentru cei doi miri. Astfel, tortul trebuie să reflecte personalitatea cuplului și să fie un simbol al unirii lor. Dacă în zilele noastre cuplurile nu mai optează pentru torturi înalte, ci pun accentul mai mult pe simplitate, în trecut, dimensiunile impresionante erau un trend ce trebuia respectat cu strictețe.

Ce torturi de nuntă au fost alese de-a lungul istoriei de cuplurile regale britanice?

Primul lucru pe care cei doi miri îl fac împreună este tăierea unei felii din tortul de nuntă, obicei păstrat de foarte mulți ani. Acest moment este unul cu o semnificație aparte și încărcat de emoție.

Când vine vorba despre nunțile regale, torturile trebuie să fie impunătoare, dar și suficient de mari pentru a putea fi serviți toți invitații, numărul acestora fiind unul destul de mare, ținând cont de faptul că felii din tort sunt trimise și persoanelor importante care nu au putut participa la eveniment.

De-a lungul timpului, torturile de nuntă și-au modificat aspectul, acestea adaptându-se tendințelor din anumite perioade istorice. Dacă primele imagini cu torturile de nuntă ne arătau prăjituri impunătoare, foarte înalte, în formă de castel și cu un design spectaculos, pentru nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle, tortul de nuntă va fi unul discret, acoperit cu o cremă de unt și decorat cu flori proaspete. Cu puțin timp înainte de nunta prințului Harry cu Meghan Markle, familia regală britanică a făcut public un colaj în care sunt prezentate torturile de nuntă pe care cuplurile regale le-au ales de-a lungul istoriei, evoluția fiind una cu adevărat impresionantă.

Bianca Hriscu

Foto: instagram, shutterstock.com

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce va conține prăjitura așteptată de toți invitații?

Mesajul transmis de Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry: Din păcate, tatăl meu…'

Ce alint folosește prințul Harry atunci când i se adresează logodnicei sale?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse