Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce va conține prăjitura așteptată de toți invitații?

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă

Pregătirile pentru nunta prințului Harry cu Meghan Markle sunt în toi și pe lângă ținutele pe care aceștia le vor purta în ziua marelui eveniment, momentul dulce al serii este un alt aspect important de care cei doi miri s-au ocupat personal. Astfel, ei au ales persoana care se va ocupa de tortul de nuntă, dar și aromele acestuia.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au respectat tradiția regală, care impunea ca în ziua nunții să fie servit un tort cu fructe. Claire Ptak este cea care se va ocupa de tortul pe care cei doi miri și invitații lor în vor servi în ziua nunții, aceasta fiind recunoscută pentru prăjiturile în stil american pe care le prepară, scrie dailymail.co.uk.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă

Dacă prințul William și Kate Middleton au ales pentru ziua nunții un tort impunător, cu opt etaje, prințul Harry și  Meghan Markle și-au dorit un tort discret și foarte simplu. Mai exact, aceștia au optat pentru un tort cu cremă de lămâie și flori de soc. Acesta va fi acoperit cu o cremă de unt și decorat cu flori proaspete. Aceste arome au fost alese pentru a se potrivi perfect cu perioada din an în care va avea lor ceremonia. Pentru că nunta este programată pentru data de 19 mai, prințul Harry și Meghan Markle și-au dorit ca tortul să se încadreze perfect în peisaj și să aducă primăvara în farfuriile invitațiilor.

Foto: hepta.ro, facebook

Citește și:

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu. Cum a arătat vedeta în cea mai importantă zi din viața ei?

Motivul pentru care prințul Harry nu dorește să semneze un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

Lucrurile pe care Regina Elisabeta a II-a le ține mereu în geantă

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete