Ce alint folosește prințul Harry atunci când i se adresează logodnicei sale?

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu solid și foarte apreciat de public, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente ale momentului. Cum toată atenția este îndreptată asupra lor, orice gest este studiat cu atenție de cei din jur, iar oamenii își doresc să afle cât mai multe detalii despre povestea de iubire a celor doi.

Cu toate că în public trebuie să afișeze o imagine cât mai serioasă, iar gesturile tandre trebuie să se încadreze în anumite limite, prințul Harry a uitat pentru un moment că se află într-un loc public, iar la recepția de la Jocurile Invinctus, acesta i s-a adresat viitoarei sale soții folosind un nume de alint.

Ce alint folosește prințul Harry atunci când i se adresează logodnicei sale?

Dorind să îi atragă atenția logodnicei sale, prințul Harry a folosit o formulă mult mai intimă, iar gestul său a fost surprins rapid de camerele de filmare. Prințul Harry își alintă viitoarea soție folosind o prescurtare a prenumelui acesteia, Meg. Diminutivul a fost catalogat ca fiind foarte delicat și drăguț.

Dacă prințul Harry i se adresează viitoarei soții folosind apelativul “Meg”, nici aceasta nu este mai prejos. O apropiată a cuplului britanic a dezvăluit că și Meghan Markle are o formulă specială pe care o folosește pentru a-și striga logodnicul, dar la care apelează doar atunci când sunt în intimitate, potrivit protv.ro. Mai exact, aceasta obișnuiește să îi spună “Haz”.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească în acest an, pe 19 mai, ceremonia fiind organizată la capela bisericii St. George, de la Castelul Windsor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rachel Weisz și Daniel Craig au dat vestea cea mare. Actrița de 48 de ani este însărcinată

Ce locație ar putea alege prințul Harry și Meghan Markle pentru a-și petrece luna de miere?

Rita Mureșan, declarație sinceră despre relația cu Rebecca: „Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete