Nu te-ai hotărât unde să pleci cu cei mici în minivacanța de 1 iunie? Iată câteva destinații potrivite pentru familia ta

Minivacanța de 1 iunie se apropie, iar destinațiile care vă stau la dispoziție sunt dintre cele mai variate. La munte, la mare, sau în Delta Dunării, destinațiile sunt pe toate gusturile. Puteți avea o vacanță de vis, fără să ieșiți din țară.

Unde să pleci cu cei mici în minivacanța de 1 iunie?

Iată câteva dintre cele mai interesante destinații din România, în care te poți relaxa alături pentru familia ta, potrivit totuldespremame.ro.

  1.  Complexul turistic Albota

Situat la 60 de kilometri de Sibiu, complexul Albota este locul ideal pentru o excursie în familie.  Puteţi pescui în râu, puteţi călări sau face drumeții. De asemenea, aveți posibilitatea să mergeţi cu trăsura sau cu bicicleta, în timp ce admirați Munţii Făgăraş. Comlexul deține și o fermă unde cei mici se vor familiariza cu animalele, în timp ce dumneavoastră vă puteți relaxa într-una din piscinele interioare și exteriore ale complexului.

     2. Stațiunea Sfântu Gheorghe

Sfântul Gheorghe este locul perfect în care poți să pleci dacă te-ai săturat de aglomerație. Aici vei găsi o plajă de 30 de kilometri, la 15 minute de mers pe jos de satul de vacanță, care niciodată nu este foarte aglomerată în această perioadă. Copiii vor avea suficient spațiu pentru a se juca în voie, iar dumneavostră vă puteți bronza în liniște. Dacă totuși cei mici se vor plictisi, puteți pleca la o plimbare cu barca pe canalele Deltei Dunării.

     3. Cazanele Dunării

Cazanele Dunării sunt destinația potrivită pentru iubitorii de munte, dar și pentru cei care preferă să fie aproape de apă. Aici puteți pescui, face plajă sau vă puteți plimba cu barca. Pe lângă asta, peșterile din zonă pot fi atracția principală pentru copii: Peștera Ponicova, Peștera Liliecilor și Peștera Veterani. Tot aici găsiți și Centrul de creştere în captivitate a ţestoasei Herman, cunoscută şi sub numele de ţestoasa de uscat, specie strict protejată în România şi în Europa.

    4. Salina Praid

Salina Praid din județul Harghita este un orășel situat la 140 de metri altitudine. Aici puteți vizita muzeul salinei sau puteți merge la ștrandul cu apă sărată, de unde copiii nu-și vor mai dori să plece. Cei mici pot poposi și la locul de joacă special amenajat în salină, în timp ce părinţii pot vizita, eventual gusta, Galeria vinurilor.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Chircă

Citește și:

Weekend prelungit la Dubai, între recorduri de tot felul și experiențe intense

Vacanţă de Rusalii cu tradiţii lipoveneşti, în Delta Dunării

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse