Terapii alternative în energie zero

stelian chivu piramida

Un psiholog gălățean folosește energie de piramidă zero, care facilitează vindecarea, și a construit o „legendă' a lumii extrasenzoriale: o piramidă dublă suspendată, unică în Europa, unde tratează prin terapii alternative. 

Stelian Chivu este unul dintre experții psihoterapeuți români care îsi pun timpul si energia în serviciul optimizarii sanatații si ameliorarii suferinței
emoționale ale oamenilor. Profesia lui e poate nițel ciudata, un pic mai greu de înțeles, dar în mod sigur e una dificila.

E un drum în care zi de zi trebuie sa înțeleaga o lume nevazuta, însa extrem de puternica si de influenta si sa-si masoare priceperea si inteligența cu ea. Psihologul este, în acelasi timp, un însetat de cunoastere.

Legenda piramidei în oglindă

Povesteste ca a fost fascinat de piramide înca din copilarie, când devora carțile despre aceste construcții misterioase si când purta în sine si un vis: de a construi ceva ce transcende timpul, pe care îl înțelegea cu mintea unui copil. Ulterior, atracția si subiectul „piramida au devenit din ce în ce mai interesante.

A aprofundat literatura despre piramide, calatorind ca navigator în întreaga lume, le-a vizitat si, în plus, a adus acasa, de fiecare data, cristale, unele dintre ele vechi de mii de ani. Ulterior, a construit câteva piramide mai mici, din diferite materiale pe care le avea la îndemâna, si a avut ideea de a alatura energia de piramida celei a cristalelor si de a pune în practica metode de tratament deosebite, care sa se alature terapiilor alopate si sa grabeasca vindecarea.

„Apoi a aparut legenda care spunea ca, sub o piramida simpla, constructorii proiectau o alta piramida în oglinda, istorie confirmata si de proiecția energiilor de forma în ceea ce se numeste geometria sacra. Astfel a venit ideea. Si am construit piramida dubla, tocmai pentru a învia legenda'.

Piramida ridicata de psihologul Stelian Chivu la Galați este dubla, sunt de fapt doua piramide „oglindite' una în alta, suspendate la distanța de sol si complet izolate de influențe externe, având trei punți transparente, dintr-un material extrem de rezistent, cu latura de sapte metri, ce permit vizualizarea întregului ansamblu piramidal, inclusiv a plantelor ce cresc sub ele: puntea florilor, puntea de purificare/ acces si puntea de lucru, cea a energiei zero.

210.000 de cristale

„Piramida reprezinta o coloana infinita aidoma celei gândite de Brâncusi, de 16 metri înalțime, formata din 12 piramide duble, pe o axa verticala. Capetele acestei coloane au câte o piramida dubla cristalizata natural, adusa special din calatoriile mele, iar ansamblul a fost construit dupa multe calcule, teste si cercetari.

Conține șapte metale planetare (aur, argint, cupru, aluminiu, zinc, fier, bronz), are în cuprinsul ei peste 210.000 de cristale, în interior sunt oglinzi asezate în unghiuri de 52 de grade, ceea ce face ca pacientul aflat în terapie sa nu-si poata vedea chipul si, fiind suspendata, a putut fi usor izolata fața de sol din punct de vedere electric, magnetic, optic si fonic.

Psihoterapie în energie zero

În plus, atât piramida yang (cu vârful în sus), cât si piramida yin (cu vârful în jos) sunt bobinate, din sapte în sapte milimetri, cu sârma de cupru, ceea ce a fost o munca de Sisif. Au fost introdusi peste 17 kilometri de sârma de cupru, ceea ce îi permite omului care intra în piramida sa se simta ca într-o
imensa spirala dubla, ce are ca rol stabilizarea si echilibrarea biocurenților din fiecare celula a corpului uman', explica psihologul, adaugând ca piramida sa are un dublu scop:

Citește continuarea pe pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate