Taur – Fecioară – Capricorn: triunghiul cel mai realist al zodiacului

Zodia Taurului, Zodia Fecioarei și Zodia Capricornului sunt semne de pământ, ai căror nativi sunt puternic ancorați în realitate. Este acest lucru suficient ca să asigure coeziunea triunghiului celor trei?

Nativul în Zodia Taurului este un promotor al corectitudinii și dreptății. Are acest lucru în comun cu nativul din Zodia Capricornului. Fecioara este ușor înclinată spre a muta ideea de dreptate mai către sectorul ei de interes. Adică i se pare corect ceea ce o avantajează pe ea. De asta se vor ocupa cei doi, Taurul și Capricornul. Într-un astfel de triunghi, nu se poate juca decât corect.

Fecioara este răsfățata zodiacului. Fie că este femeie, fie că este bărbat, nativul în Zodia Fecioarei nu suportă criticile și nu suportă să nu fie iubit și răsfățat. Dacă nativul din Zodia Capricornului nu prea-și bate capul cu tactul și cu diplomația, spunând cam tare și cam direct lucrurilor pe nume, Taurul poate fi chiar brutal, cu ieșirile lui bine cunoscute. Deci, în acest triunghi, Fecioara nu se va simți foarte confortabil.

O familie formată dintr-un Taur, un Capricorn și o Fecioară va fi una foarte zgomotoasă, iar principala sursă de zgomot este Taurul. El spune răspicat ceea ce are de spus și nu cedează nici în argumente, nici în decibeli, până când ceilalți nu se declară de acord cu el. Capricornul este și el încăpățânat în felul lui, iar standardele sale foarte ridicate, constanța și capacitatea de efort îl fac să fie neînțelegător cu ceilalți. Capricornul nu cedează tentațiilor, pasiunilor, plăcerilor. Este foarte socotit când vine vorba de bani, deci nu va aproba ușor nici extravaganțele ocazionale ale Taurului, nici răsfățul de care are nevoie Fecioara.

Rezultatul conviețuirii lor va fi unul pozitiv în plan practic, pentru că toate cele trei zodii sunt orientate spre stabilitate și spre rezultate concrete. Între ei este nevoie de un mediator detașat, cum este Geamănul.

Simțul practic pe care îl au în comun cele trei zodii de pământ îi unește mai ales în situația în care nativii lor trebuie să facă echipă la muncă sau în afaceri. Taurul vine cu un plus de curaj, Fecioara vine cu simțul detaliului, iar Capricornul are grijă să mențină ritmul de lucru și echilibrul. Ceea ce îi salvează este onestitatea pe care o au, de asemenea, în comun. Cu toată agitația și toate tulburările, Taurul, Capricornul și Fecioara vorbesc aceeași limbă și merg împreună în aceeași direcție.

Citește și:
Zodia Taurului (descriere)
Zodia Fecioarei (descriere)
Zodia Capricornului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania