Intrarea lui Venus în Săgetător și a Soarelui în Scorpion aduce schimbări majore în viața zodiilor

Săptămâna 17-23 octombrie este marcată, din punct de vedere astrologic, de două evenimente majore. Acestea sunt intrarea planetei Venus în Săgetător, pe 18 octombrie, și intrarea Soarelui în Scorpion, pe 23 octombrie.

horoscop 17-23 octombrie

BERBEC

Dragoste Odată cu intrarea lui Venus în Săgetător, voi veți fi dornici să călătoriți și la fel de dornici de aventură. Șansele sunt destul de mari să combinați aceste două aspecte în perioada care urmează. Poate fi vorba fie despre călătorii în interes de serviciu, fie despre călătorii personale făcute în perioada vacanței. Aveți șanse să cunoașteți persoane interesante de care să vă simțiți atrași. Mare atenție dacă aveți deja o relație! Este riscant să dați o relație pe o aventură și cu siguranță veți regreta mai târziu. Dacă nu aveți încă un suflet-pereche, există șanse să cunoașteți pe cineva de care să vă îndrăgostiți iremediabil.

Bani Din 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion și va influența casa banilor și a moștenirilor. Dacă nu vă știți moștenitorii niciunei rude bogate, atunci trebuie să știți că orice demersuri veți face în această perioadă legată de câștigarea de bani în plus vor da roade.

TAUR

Bani Intrarea lui Venus în Săgetător se va produce, în cazul vostru, pe casa banilor și a moștenirilor. Cu alte cuvinte, nu sunt excluse câștigurile. Totuși, nu vă așteptați la sume fabuloase. Același Venus vă va conferi ceva mai mult șarm decât de obicei, astfel încât puteți face cuceriri fără prea mari bătăi de cap.

Dragoste Soarele va intra pe 23 octombrie în Scorpion și va influența casa cuplului. Nativii singuri au șanse mari de tot să-și întâlnească sufletul-pereche, iar cei care au deja o relație își vor îmbunătăți comunicarea cu partenerii. Aspectul format de Soare este, în orice caz, unul benefic relației de cuplu.

GEMENI

Dragoste Venus în Săgetător aduce numai vești bune pentru viața de cuplu. În cuplurile în care au existat neînțelegeri în ultima vreme, acestea vor dispărea, iar comunicarea va fi mai bună ca niciodată. Profitați de contextual astral benefic cuplului și luați-vă o mica vacanță pe care să o petreceți cu partenerul.

Carieră Contextul astral care ia naștere prin intrarea Soarelui în Scorpion, pe 23 octombrie, este favorabil vieții profesionale. Veți avea mai multă energie la locul de muncă și veți reuși să faceți față cu brio surplusului de sarcini care v-a cam copleșit în ultima vreme. Dacă vreți să vă schimbați locul de muncă sau căutați o colaborare, faceți acum demersurile necesare pentru că astrele sunt de partea voastră.

RAC

Carieră Contextul astral aduce, în cazul vostru, un plus de motivație și de entuziasm. Veți fi plini de inițiativă și veți avea o grămadă de idei bune. Faceți-le cunoscute și veți primi și aprecierea cuvenită.

Dragoste Soarele va intra în Scorpion pe 23 octombrie aducând aspecte pozitive în relația voastră de cuplu. Astfel, relația se va îmbunătăți acolo unde au existat neînțelegeri în ultima vreme, iar comunicarea va fi optimă. Nativii singuri vor resimți o intensificare a apetitului sexual, ceea ce i-ar putea determina să se arunce cu capul înainte în relații care, în scurtă vreme, se vor dovedi nepotrivite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop