TARAFUL VIOREL BOGATEANU, soluția perfectă pentru evenimente de senzație 

Singurul taraf din România care oferă luna de miere gratis, la Roma, Veneția, Dubai sau Paris, pentru toate nunțile contractate 2019 – 2020.

TARAFUL VIOREL BOGATEANU, soluția perfectă pentru evenimente de senzație 

Taraful Viorel Bogateanu este un proiect de mare anvergură, al unor muzicieni cu peste 25 de ani de experiență în domeniu. Taraful este compus din 3 soliști vocali (2 soliști și 1 solistă) + 5 instrumentiști.

Taraful asigură un program artistic de excepție, care include toate genurile muzicale românești și internaționale, începând cu café concert, cover internațional, folclor autentic, muzică de petrecere, muzică ușoară, etc.

Suntem disponibili pentru orice gen de eveniment: nuntă, botez, petrecere privată, petrecere corporate, aniversări, etc.

Oferim un tarif special cu discount de early booking pentru contractele de Crăciun și Revelion 2020 !

Pentru informații și rezervări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0738.740.222 – Viorel Bogateanu (lider taraf), website www.viorelbogateanu.com, facebook : Taraful Viorel Bogateanu, email : [email protected], YouTube: Viorel Bogateanu.

Taraful Viorel Bogateanu a participat la diferite spectacole (Beraria H, evenimente private corporate, petreceri private cu vedete, etc ).

De asemenea, este o prezență constantă în majoritatea emisiunilor de divertisment difuzate la Antena 1, Antena Stars (Stars Matinal), Pro TV (La Maruta, Vorbeste Lumea), Kanal D (Teo Show), ETNO TV (Acasa la Electrecord).

Vă mulțumim și vă dorim cât mai multe evenimente de vis, alături de taraful Viorel Bogateanu!

Citește și: 

Marius Moga, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru soţia lui Bianca: „Eşti femeia vieţii mele’

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au retras fiica de la școală. Ce spun după trei ani în care Sofia a studiat acasă?

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii: „Mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte